Session+: Rozhovor – Cimy a Libor Fiala!

Posledný zo série rozhovorov k piatkovej Session+ párty v púchovskej Shake nám poskytli Dji, ktorí túto noc načnú a ukončia: Cimy a Libor Fiala.


1. Ahoj Čo nového sa momentálne okolo teba deje?
L: Tak v prvom rade som sa stal členom bubeníckeho orchestra s názvom Batatimba a tvrdo dolaďujeme program na vystúpenia, medzi ktorými je aj vítanie slnka na festivale Pohoda :) Takže sa na to veľmi teším. Taktiež som rozbehol svoju hru na perkusiách a doprevádzam čas od času djov, ale samozrejme ani na djing nezanevieram. :)
C: Čau, nového je veľa, ale skôr po stránke súkromnej resp. pracovnej. Preto som posledný mesiac zanedbal hudobnú stránku života. Musím to napraviť.

2. Na považí patríš medzi top dja a promotéra, ako sa s odstupom času pozeráš na vývoj tanečnej scény v tomto regióne ?
L: Myslím že to u nás celkom žije! Hlavne sa u nás ľudom netlačia do hláv primitívne komerčné sračky iba poctivý undergroundový houseový sound!!! A na to som pyšný!
C: ím si, že patrím medzi top dja a promotéra ale znie to fajn :-D. No keď ju porovnám s rokom napr. 2008 tak je to horšie. Nehovoriac o rokoch ešte viac dozadu. Veľa dobrých akcií sa už neorganizuje, prípadne sa rušia celé kluby. A preto aj chýba vhodný priestor. Dôvodov je viac no to je téma na dlho. Na druhej strane sú aj pozitíva, ktoré tú vkladá zopár djov a promotérov, ktorí stále organizujú akcie na úrovni, s dobrou návštevnosťou.

3. Blíži sa Púchovská klubová noc Session, konkrétne 24. pokračovanie. Kedy si naposledy hral v Púchove a aká bola atmosféra? Tvoje očakávania pre tento večer?
L: Posledný odohratý večierok Idc 2012 ma trochu sklamal návštevnosťou, ale atmosféra bola výborná!! (vďaka Tomin Tomovic, Pmc, Mcx a Southboy). Na túto Session sa obzvlášť teším. Myslím že to bude jedna neopakovateľná noc plná skvelých ludí a skvelej muziky!!!
C: to bolo na zelený štvrtok, začiatkom apríla. Malá akcia s výborným soundom. Zahrali sme si spolu s Filom. Ľudí mohlo byť viac, ale aj menej. Na štvrtok to bolo fajn. najbližšieho Sessionu očakávam poriadny žúr do raňajok.

4. Čo ti napadne, keď sa pozrieš na celkový line-up Session?
L: Kvalitný hudobný zážitok!!!
C: ú mi len samé pozitíva. Dlho nebol v Púchove tak kvalitný line up. Samotného headlinera som počul naživo už zopár krát. Vždy to bol zážitok.

5. Ktorý track počas celej tvojej kariéry má pre teba najväčšiu hodnotu? A schválne, prečo?
L: Tažká otázka. V mojom repertoári mám takých trackov kopu. :) Vačšina má pre mňa v každom období svoj neopísateľný význam..každý mesiac sa zamilujem do niečoho nového :)
C: Ťažko vybrať jeden. Ku každému obdobiu sa viaže nejaký.

6. Párty na ktorú najradšej spomínaš a kam by si sa chcel ešte určite vrátiť a zahrať si tam?
L: Je ich viac ale asi Luxury so Shimekom :) Tam bolo luxusne, treba repete Cimy :)
C: šej spomínam na minuloročné leto. Hrali sme spolu so Southboyom na lodi v Holandsku. Nezabudnuteľný životný zážitok. Ešte teraz mam zimomriavky keď si na to spomínam. Celková organizácia akcie či starostlivosť o nás bola na úplnú jedničku.

7. Vymenuj 3 producentov, ktorých určite zahráš na Session.
L: Určite 16 bit Lolitas , Henry Saiz a samozrejme D-Nox & Beckers – klasika. :)
C: Steinberg, Danic a Maceo Plex.

8. Na čo sa môžu návštevníci Session tešiť v tvojom podaní?
L: Tak to sa budú musieť nechať prekvapiť. :)
C: šiť, sa môžu na kopu novej hudby v mojom podaní.

9. Ďakujem za rozhovor. Chcel by si ešte niečo návštevníkom Session+ odkázať?
L: Dúfam že sa nás zíde mnoho a ešte viac a krásne zakončíme klubovú sezónu v Shake tak ako sa na Púchov patrí!!! Veľmi sa na vás tešim. :)
C: Že stretneme sa pri bare :-)

• SESSION+
• COUNTERPOINT ( Ghetto Jackin Collective, Detroit, USA )
• WYCHITAWACS & LUHO ( Housemusic.sk )
• BELLY ROBBER ( Housemusic.sk )
• LIBOR FIALA ( Plasticpuls.sk )
• SOUTHBOY ( Housemusic.sk )
• CIMY ( Luxury resident )
FRIDAY 25TH MAY 2012SHAKA CLUB – PUCHOV CITY
ENTRY €3 BEFORE 23PM // €4 AFTER
TICKETS ON THE DOOR ONLY 


Udalosť na facebooku

session

Zdroj: Housemusic.sk
Publikoval: Redakcia GREGI.NET