Sensation sa po sedmy raz vracia do O2 arény!

25. května se do České republiky vrátí největší světová taneční show, tento rok nesoucí název “Source of Light”.

Nikdy předtím nebyli k vidění přední světoví akrobaté a tanečníci vystupující spolu s ohromujícími pyrotechnickými zážitky a laserovou show kolem ojedinělé  zářící koule.  Po sedmé v řadě přemění Sensation O2 arenu v největší klub na světě.

Show – Show “Source of Light” je pouze o jediném – o jednotě: staneme se součástí světa, ve kterém nejsou žádné hranice, oslavíme ducha pospolitosti a všichni se shromáždíme okolo výjimečné zářící koule. Tisíce hudebních fanoušků zažije pocit “všichni jsme součástí jednoho”, všichni svorně v bílém, okouzleni jedinečnými vizuálními efekty, úchvatnými lazery, pyrotechnikou a neuvěřitelnou akrobacií.

Prodej vstupenek – Prodej vstupenek začíná ve středu 19. prosince 2012 v 01.15 přes terminály Sazka po celé ČR a na Sensation.com. Od 08.00 bude možnost rezervovat si vstupenky na Sazkaticket.cz , kde je možnost vstupenky uhradit  i platební kartou. Pro více informací nejen o mezinárodních platbách navštivte sensation.com.

Sensation – Akce Sensation se poprvé konala v Holandsku v roce 2000 a od té doby se pořádá každý rok. Nápad, aby byli všichni oblečení v bílém vzešel, bohužel, z tragické události. Jednomu ze tří zakladatelů společnosti ID&T Duncanu Stutterheimovi zemřel v roce 2001 bratr Miles při autonehodě. Na jeho počest byli všichni návštěvníci Sensation v roce 2001 neformálně požádáni aby se oblékli do bílého. Více než 80% návštěvníků uposlechlo. Tak se zrodil světoznámý Sensation dress code, který přetrval až do dnes.

Na 5 kontinentech a ve více jak 20 zemí světa přilákalo  Sensation již 1.8 miliónu návštěvníků a i nadále sjednocuje svět do bílého.

Dance4life – Dance4life je jedinečná charitativní akce, která představuje důležitou součást v životě mnoha mladých lidí ve více jak 30 zemích světa. €0.25 z každé prodané vstupenky bude věnováno nadaci dance4life. Pro více informací navštivte www.dance4life.com

Sensation Czech Republic ‘Source of Light’ is presented by Gambrinus Excelent

Přidejte se a pozvěte své přátele na Sensation – Source of Light 2013 na Facebooku.
Další informace také najdete na www.sensation.com a www.unitedmusic.cz

Zdroj: United Music