Po dlhom čakaní sa Sensation vracia 23. júna 2018 do pražskej O2 areny s úplne novou show!

Jeden z najznámejších eventov na poli elektronickej tanečnej hudby sa po piatich rokoch vracia do Českej republiky. V sobotu 23. júna prinesie Sensation novú dych vyrážajúcu show. Praha se tak stane prvou európskou metropolou, kde sa tento nový koncept predstaví. Medzi rokmi 2007-2013 sa v Prahe uskutočnilo 7 vypredaných edícií. Posledná europská Sensation ‚The Final‘ sa konala vlani na mieste svojho zrodu – v Amsterdame.


Predpredaj vstupeniek začne v utorok 23. januára o 10:00 na webe Ticketportal.cz, takže si nenechajte ujsť príležitosť byť medzi prvými vlastníkmi vstupeniek. Tie budú v predaji v 3 kategóriách: základné vstupenky (Regular Ticket) na plochu a priľahlé tribúny, VIP vstupenky (VIP Ticket) na exkluzívnu terasu a Golden vstupenky (Golden Ticket), umožňujúce užiť si večer v luxusnom klubovom poschodí s cateringom.

Sensation vznikla v roku 2000 v Amsterdam Aréne pôvodne ako jediný event, avšak postupne sa z nej stal celosvetový fenomén. Do dnešného dňa navštívila 34 krajín a privítala viac ako 2 milióny návštevníkov. Získala cenu ‚Najlepší event roku‘ v krajinách ako Holandsko, Nemecko, Austrália, Brazília, či Dánsko. Sensation využíva pozitívnu silu hudby a tanca ako univerzálny jazyk prepojujúci ľudí na celom svete. Presvedčíte sa o tom sami, keď budete súčasťou eufóriou nabitého davu oblečenom v bielom!

Viac informácií na www.sensation.com alebo www.unitedmusic.cz

https://www.facebook.com/events/561182827571780/

Zdroj: United Music Events