Selah Sue už v pondelok 10. decembra v Bratislave!

V pondelok 10. decembra sa v Bratislave chystá jedinečný koncert. Iba pár dní pred sviatkami prebehne vystúpenie mladej belgickej speváčky Selah Sue, ktorá na Slovensku zahrá po prvýkrát.

Po svojom americkom turné sa Selah Sue vracia koncertovať do Európy a svojim vystúpením poteší aj slovenských fanúšikov. Začiatok jej európskeho turné je totiž naplánovaný na nasledujúci pondelok 10.12. v bratislavskom Ateliéri Babylon.

Selah Sue je mladučká, 23-ročná speváčka z Belgicka, ktorá si ako jedna z mála dokázala podmaniť celý hudobný svet za veľmi krátku dobu. Jej debutový album Selah Sue dosiahol enormný úspech, iba v Európe sa ho predalo viac ako 400tisíc kópií. Skladba “Raggamuffin” rýchlo prekročila hranicu 10 miliónov vzhliadnutí na YouTube.

Stala sa držiteľkou prestížneho ocenenia súťaže European Border Breakers Awards. Selah Sue si už vyslúžila prívlastky ako nová Amy Winehouse, či nová Duffy, Macy Gray alebo Erykah Badu. O spoluprácu ju požiadal aj Cee lo Green a sám kráľ pop-music Prince sa hlási za jej najväčšieho fanúšika.

Elegantné prelínanie štýlov soul, funk a reggae je pre Selah Sue charakteristické a robí jej tvorbu výnimočnou. Jej slovenská premiéra bude bezpochyby neopakovateľným zážitkom a udalosťou roka. Predskokankou na jej bratislavskom koncerte bude talentovaná slovenská speváčka a pianistka Natalie.

Posledné lístky na koncert kúpite na predpredaj.sk a v sieti Ticketportal, kde kúpite aj VIP lístky na sedenie.

info: www.kulturise.sk
lístky: www.ticketportal.sk/event.aspx?id=17493
https://predpredaj.zoznam.sk/predaj-listkov/132/SELAH-SUE/
event: www.fb.com/events/455073904550889

Zdroj: Kulturise.sk