Schluss mit lustig! Reggae a bass music na januárovom Winter Zeit-e.

Odpoveď Nu Spiritu na príchod krutého severského vetra je okrem posilnených ohrievačov aj pohodlné sedenie, drinky v happy hours cenách a k tomu loungový warmup set do desiatej. Aj taký bude januárový Winter Zeit len chvíľu predtým, ako sa na oboch flooroch strhne pravý piatkový party mayhem v réžii nášho rezidenta Yanka Krala (Scena_FM).

Na hlavnom floore si budete môcť vychutnať hudbu ako stvorenú k aktuálnemu počasiu, ktorá vás prenesie o pár tisíc kilometrov na Jamajku – trojica Selecta Cifiman, Serwo (bassTart) & Young Jay (Ghetto Youths Sound) vás naladia veľmi rýchlo na zimný vibe v rytmoch dancehallu, reggae, dubu aj hip-hopu.

Spodný floor zaručuje temnejší klubový sound. Dvojica Yanko Kral a Sir Bakulu si v hudobnej selekcii medze nekladú. Od dnb cez breakbeat či dubstep sa plynulo premixujú aj k bass music, 2-step či trapu. Yanko Kral prešiel vo svojich setoch od hiphopu a rapu k aktuálnemu klubovému soundu a spolu s Bakulom si títo dvaja DJskí veteráni budú kryť chrbát vo fajčiarskom Basemente. K nim sa pridá jeden z najlepších slovenských producentov súčasnosti, Pišta Kráľovič, hlava indie kapely NVMRI so svojim elektronickým alteregom FVLCRVM. Najväčším jeho úspechom v poslednej dobe je víťazstvo v remix conteste k skladbe Take Flight od Machinedrum, ktorú si môžte vypočuť tu: https://www.indabamusic.com/opportunities/machinedrum-take-flight-remix-contest/winners

EVENT: www.fb.com/events/947289495365556/

MAIN STAGE:
Selecta Cifiman
Bass(T)art
Dj Young Jay

BASSMENT:
DJ Yanko Kral
FVLCRVM
Sir Bakulu

ENTRY:
20.00 – 22.00 > 2€
22.00 – 03.00 > 5€
03.00 – finish > 3€

web

Zdroj: Nu Spirit