Lefto at Nu Spirit_FM Night – 27.1.2017 Nu Spirit Club

Lefto patrí k hudobným tastemakerom a jeho DJské sety sú spojením toho najlepšieho čo clubový svet ponúka. Tento piatok ho môžeš zažiť vďaka Nu Spirit_FM Radio Show Night jedine v tvojom obľúbenom clube!

Koniec januára je za dverami a s ním aj neskutočná Nu Spirit_FM Radio Show Night s kráľom eklektického clubového zvuku, LEFTOm! Patrí k najvplyvnejším tvorcom clubového zvuku Európy a jeho tvorbu zastrešujú vydavateľstvá ako Brownswood, Blue Note, !K7 Records, Stones Throw a Jazzy Sport. Je to ranné vtáča, ktoré neustále napreduje niekoľko krokov pred ostatnými. Nečaká na to, že mu nové nápady padnú do lona a aktívne vyhľadáva novinky v nekonečnom oceáne hudby, aj preto jeho playlisty pre Belgické rádio Studio Brussel dostávajú množstvo pochvál od mien ako Gilles Peterson.

Akokoľvek sa môže zdať, že Leftov zvuk je zložený len z hudby budúcnosti, nie je to tak. Jeho pevné korene stoja na jazze a hip hope, ku ktorým sa dostal vďaka práci v legendárnom Bruselskom obchode s vinylmi – Music Mania. Jeho láska k jazzu zrodila remix albumu pre Blue note, ktorý prijala aj prísna komunita tohto hudobného žánru. Nezastavujúc progres nikdy nezabúda na minulosť. Jeho eklektické DJ sety s ľahkosťou miešajú hip hop, funk, breaks, future bass, juhoamerické a africké rytmy s chytľavými riddims. Vďaka tomu, že nie je DJom a producentom zároveň majú jeho sety premyslenú každú sekundu.

O DJský support sa postarajú domáci hudobní majstri Selecta Cifiman, Vulgara, Jimmy Pé a Toochkny Deejay.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/1688935578048235/

Zdroj: Nu Spirit Club