SCENERY v októbri s novým albumom pod Pařátom!

Sme veľmi radi, že sme nadviazali spoluprácu s kapelou SCENERY a stali sme sa vydavateľom ich nového albumu!

Šest rokov po vydaní oficiálneho debutového albumu „Continuity“ (mimochodom, prvé miesto v sekcii  „Debut roku“ ankety „tvrdorockových“ publicistov Břitva 2006) SCENERY pripravili pre svojich fanúšikov nový album s názvom „Mental Confusion“, ktorá vo svojich ôsmich skladbách aj naďalej pokračuje v už vopred stanovenom smere.

SCENERY sa od roku 1994 vydali na cestu, ktorá odmieta hudobnú priamočiarosť, za svoje vzory pokladajú kapely ako CYNIC, ATHEIST alebo DEATH, takže aj na novej doske čakajte death/thrashovú vlnu technického a progresívneho poňatia muziky, ktorú ste v mnohých obmenách mohli počuť aj na predošlých nahrávkach.

Muzika SCENERY sa vždy považovala za unikátnu, pretože podobnú v Česku skúšal (a úspešne) len málokto. Ak ste si mysleli, že po rokoch nečinnosti je už táto skupina minulosťou, prišiel čas presvedčiť vás o opaku.

SCENERY sa s novým albumom „Mental Confusion“ vrátia v plnej sile 20. októbra a vy nezabudnite byť pri tom! Ďalšie informácie o albume (vrátane ukážok skladieb) budú nasledovať čoskoro.

Staršiu tvorbu kapely si môžete vypočuť na ich profile www.bandzone.cz/scenery

Zdroj: Pařát