Sázavast je plný noviniek!

Jako první a nejvìtší novinku si pořadatelé připravili speciální limitovanou slevovou akci 1+1 vstupenka zdarma! Od 1. června tak mají všichni fanoušci festivalu jedinečnou příležitost koupit si vstupenku na Sázavafest a druhou dostat jako dárek! Akce 1+1 je však limitovanou sérií a končí do vyprodání zásob.

Druhou speciální festivalovou akcí je konání druhé zahřívací Warm-up party, která se pořádá již tento pátek 1. června v Music Clubu OKO v Novém Boru. Mimo bohatého programu ladìného do festivalové nálady se představí DJ, který vystoupí na v ProMoPro Dance Hall s MIKE CANDYS nebo SAK NOEL – JERRY DEEJAY. Společnì s ním zahraje bývalý kormidelník pražské ranní radiové show Koláč alias KOLÁČ DEEJAY z projektu DANCE MANIA. A jako speciální host se představí zakladatel projektu DANCE MANIA – MIKAEL VAN DIKEEN.

Mezi další nové události patří spuštìní veřejného hlasování Sázavafest Battle! Kapely, ale i sólisté, které mají ambici představit se na letošním ročníku zavedeného festivalu, se utkají v internetovém hlasování o přízeň čtenářù a návštìvníkù festivalu. Fanouškovské hlasování probíhá od 30. kvìtna do 19. června a hlasovat v nìm budou moci všichni registrovaní uživatelé serveru Muzikus.cz a Sázavafest.

Prozatím poslední festivalovou novinkou je výmìna švédské kapely You Say France & I Whistle za kytarovku Frantic Sunday, která se tak poprvé představí českému publiku a to hned jako předkapela hlavních headlinerù Sázavafestu, kapely Kaiser Chiefs! Ve svém projevu dostávají Frantic Sunday svého jména a jejich typickým rysem jsou zbìsilé live show s elektrickým nábojem. Kolem sebe navíc vytvářejí atmosféru plnou pozitivní energie a od počátku až do konce je jejich pop-rocková tvorba prostoupena šíleným tempem a chytlavými melodiemi, které zní novì, tak i klasicky zároveň.

Připomeňme, že 12. ročník Sázavafestu nabídne celou řadu hudebních a nehudebních jmen. Za českou scénu to budou např. Monkey Business, Tomáš Klus, Mig 21, Xindl X, Buty, Aneta Langerová, Charlie Straight, Nightwork, UDG, Wohnout, Mandrage a ze zahraničí do Benešova zavítají Skindred, Molotov, Kaiser Chiefs, Fun Lovin‘ Criminals, Lyre le Temps, DJ Paul Oakenfold, Chris Sadler, Mike Candys, Katarína Knechtová a mnoho dalších. A samotný festival v Benešovì probìhne od 2. do 5. srpna.

Vstupenky jsou v prodeji v síti Ticketportal a od 1. června i k dostání na pokladnách Českých drah za 1290 Kč + poplatky.

Více na www.sazavafest.cz

Zdroj: Sázavafest
Publikoval: Redakcia GREGI.NET