Resurrection: Evil Beats label night!

Meno Resurrection nie je na scéne nič nové. Prvá party pod týmto názvom sa konala už v roku 2007. A keďže sa Braincrack Bross crew v tomto roku rozhodla oživiť toto spiace meno, pár dní pred vianocami, konkrétne 18.decembra Vás čaká už druhé tohtoročné pokračovanie. Tento krát s podtitulom – Evil Beats label night. EB je belgické vydavateľstvo, ktoré vlastnia bratia Pierre a Sylvain Colmantovci stojaci za mnohými projektami aj mimo dnb.

Nabitý lineup bude prvý krát rozdelený na dva stage a tešiť sa na nich môžete na nasledovné mená:

KATHARSYS z Francúzska ako zástupca „plechu“, špecifický svojím zvukom úderným snarom. Tento krát príde z tohto dua Hugo a tak ako na poslednej party nám silno nakope zadky.

THROTTLER z Grécka dorazí na Slovensko prvý krát. Je to mäsiar s nekompromisným temným štýlom vynikajúcim svojou rýchlosťou a tvrdosťou.

PETER KURTEN, zakladateľ Evil Beats Recordings je hudobný génius a všestranný talent. Okrem produkovania elektronickej hudby pôsobí v niekoľkých kapelách, kde hrá na rôznych nástrojoch.

HUMAN ERROR, tiež prvý krát na Slovensku, je zástupca kvalitného neurofunku so špecifickými tlakovými basovými linkami. Z tohto dua sa predstaví Sylvain.

ANTICHRISTUS, ako spoločný projekt bratov Colmantovcov, zastrešuje široké rozpätie štýlov od neurofunku až po crossbreed, takže ich spoločný set býva vždy tanečný a plný energie.

NO MONEY je dnes už legendárny projekt zo susedných Čiech, ktorý vyhral niekoľko krát anketu o najlepšieho producenta a niekoľko ďalších súťaží. Toto duo je známe tým, že nenechá stáť naozaj nikoho.

NECRON aka LUNATIC je starý pardál, dlhoročný rezident v poslednom undergroundovom klube Kabarka, kde sa každý víkend konajú kvaliné hardcorové party.

Špeciálnym hosťom budú dvaja drevorubači z Talianska THE SICKEST SQUAD. So svojou zmesou hardcoru a frenchcoru prídu zastúpiť label Traxtorm Recordings, ktorý už 20 rokov pumpuje krv do žíl hardcorovej scény.

SYK2NE je zástupca novšej generácie producentov a venuje sa temnejšej stránke dnb, ale aj hardcoru a breakcoru. U nás sa predstaví s tou tvrdšou časťou svojej tvorby.

INCORRECT SEGMENT ako predstaviteľ slovenskej hardcore scény, jediný náš producent vydávajúci svoju tvorbu aj na svetových labeloch. Je jedným zo zakladateľov Corenforce crew, ktorá v týchto dňoch vydáva v poradí už 11-tu výberovku Tankodrome. CDčka si budete môcť kúpiť v stánku s tričkami a niekoľko ich zaradíme aj do súťaží.

JEMA – zástupca Cranktime crew zo Žiliny. Svojím svižným neurofunkovým setom s výnimočne čistým mixingom nenecháva nikoho chladným.

CENCO a DYKMAN sú otcovia projektu Bass, ktorý nedávno oslávil 100 pokračovaní, čo je na slovenské pomery úctyhodné číslo. Sú to profesionálni hráči a dajú nám ochutnať naozaj rôznorodý set.

O domáci support sa postarajú STRANGE POSITION, MAVERICK, CROSSDREED a CARNIVORE. Vsetko sa to zomelie 18.decembra v banskobystrickom Urban Spote. Už teraz sa tam na Vás tešíme…

https://www.facebook.com/events/841832135912878/

evilbeats

 Zdroj: Resurrection