Resurrection: The Sickest Squad, Syk2ne!

Dnes si predstavíme ďalšiu dvojicu djov / producentov, ktorý si zahrajú spoločne na RESURRECTION 6 : Evil Beats label night už 18. decembra v Urban Spot klube.

The Sickest Squad sú to bezpochyby jedny z najobľúbenejšie aktov v hardcore a frenchcore.

Traja chlapci sa spojil v roku 2000: Jacopo, Samuele a Sirius.  Postupne sa vývijali a dostávali sa do pozornosti rôznych vydavateľstiev a rôznych iných producentov. Rok 2010 bol rozhodne Ich najväčší rok v ich kariére. Jacopo a Samuele sa dostali na veľa veľkých akcií v Holandsku.Bol to tiež rok keď podpísali zmluvu s Most Wanted DJ, ktorí ich zastupovali celkom tri roky, potom sa presunuli do agentúry Sonic Solution kde sú dodnes.

Všetka tvrdá práca sa vyplatila a podarilo sa im hrať na MOH a iných obrovských akciách.

Po vydaní albumu Opera Prima, ktorý bol označený ako najlepší hardcore album roka začala stúpať popularita ešte rýchlejšie… Po prvý krát boli na našej párty pred vyše rokom  rozdupali hlavy ľudom … takže sa tešíme znovu na tú smršť čo vyrobia…

Syk2ne je brnenský producent vyznačujúci sa temným, tvrdým a špecifickým zalomeným zvukom. Nedrží sa striktného tempa, v jeho tvorbe sa prelína darkstep, breakcore, hardcore, spoločne s industriálnym dubstepom a IDM.

Po svojom debute na holandskom Dark Industry, vydal EP na labeloch RXSTNZ a Battle Audio a spoločné split CD s Mörderain a KenkoTaiji na Kyokudocore.

Na konte má aj niekoľko  free releasov prostredníctvom kompilácií kolektívu Mochva a taktiež niekoľko EP na jeho bandcampe, kde je tiež aj jeho posledný album Inside.

Na verejnosti sa zjavuje ako postava morového doktora a jeho liveset plný temných zvukov, ťažkotonážnych amenbreakov a úderných snarov dokáže nahnať husiu kožu.

https://www.facebook.com/events/841832135912878/

evilbeats

Zdroj: Evil Beats