Sázavafest: Už túto sobotu prebhne warm up v P.M. Clube v Prahe!

Multikulturní festival Sázavafest dostává v roce 2012 svého jména a přiváží taneční scénu s předními svìtovými DJs a umìlci s předních míst svìtových hitparád – ProMoPro Dance Hall.

A abychom taneční novinku návštìvníkùm trochu přiblížili, připravili jsme celkem 3 warm-up párty. První z nich se uskuteční již v sobotu 26. kvìtna v pražském P. M. Clubu. Milovníci taneční hudby se mohou tìšit na skvìlou festivalovou atmosféru a pravou halovou taneční hudbu. Taneční rytmy představí DANCE MANIA deejays v čele s ostříleným DJem a producentem z velkých halových parties jménem ATHRO. Dále bude line-up doplnìn začínajícím producentem v elektronické scénì ÉPOQUE NOIR, kterého pražské publikum zná jako Vojtu Eflera z ranního vysílání radia City. Publikum roztančí také dva zástupci projektu DANCE MANIA, a to MIKAEL VAN DIKEEN a JERRY DEEJAY. A to stále není všechno. Celý warm-up rozpoutá odborník na millenium dance – ALESH a celý line-up doplní mladý a talentovaný MANNI, kterého vìtšina zná jako Martina Čípu, rovnìž z pražského radia City.

Line Up:
21:00     ALESH
22:00     MANNI
23:00     MIKAEL VAN DIKEEN – Sázavafest Dance Mania Stage
00:00      ATHRO – Sázavafest Dance Mania Stage
01:00     JERRY DEEJAY – Sázavafest Dance Mana Stage
02:00     ÉPOQUE NOIR
03:00     ENDORPIN WAVE – SF
04:00     Sázavafest Final Mix

Samotný Sázavafest probìhne 2. – 5. srpna v Benešovì u Prahy a na hlavní scénì se představí dlouhodobì nejžádanìjší a nejdražší DJ planety Angličan PAUL OAKENFOLD, který vystoupí na hlavní stage v sobotu 4. srpna 2012. Z nejznámìjších skladeb Oakenfolda připomeneme určitì fenomenální Southern Sun.

Taneční halu ProMoPro Dance Hall roztančí již ve čtvrtek 2. srpna nìkolik talentovaných DJ’s a jako garant vystoupí uznávaný DJ BASSLICKER, doplnìn talentovanými DJs of DANCE MANIA. Poté bude taneční party rozdìlena do dvou hlavních scén – komerční Ibiza Summer Dance a trance music.

V pátek 3. srpna zahrají jedni z nejvyhledávanìjších umìlcù letní taneční scény. Švýcar MIKE CANDYS rozpoutá skvìlou hudební i vizuální show, a to díky své masce žlutého smajlíka a laserovými prsty. Tìšit se tak mùžete na hity jako One Night In Ibiza nebo novinku pro léto 2012 s názvem 2012 (If The World Would End).

Další hvìzdou páteční taneční scény bude španìlský DJ SAK NOEL. Ten se proslavil zejména svojí trilogií tematicky umístìnou na letní Ibizu. Páteční scéna pak bude doplnìna kvalitními DJs ze stáje DANCE MANIA. Představí se ATHRO, ostřílený DJ velkými halovými akcemi v ČR i zahraničí nebo FUTURE, rezident kultovního Clubmixu. Zahraje také dvojka projektu DANCE MANIA ve složení MIKAEL VAN DIKEEN a JERRY DEEJAY.

V sobotu 4. srpna pak začne nefalšovaná noc plná nejen trancových rytmù pod hlavičkou pražského Dance Radia. Jako headlinera přivítá ProMoPro Dance Hall nìmeckého talentovaného DJe a producenta DENNISE SHEPERDA. Mezi jeho nejznámìjší hit patří například Fallen Angel.

Dalším umìlcem, který roztančí publikum, bude CHRIS SADLER. Trancové rytmy zahraje také mladý a talentovaný český producent THOMAS COASTLINE a také rezidenti klubu ROXY Praha, pánové Dolphin & Sally-J alias CROSS RYDERS. Celou sobotní formaci doplní DJ ENERO.

Sazava fest warm up

Zdroj: Sázavafest
Publikoval: Redakcia GREGI.NET