Savage Tales znovu útočí, tento krát sa hra presunie do Ateliéru Babylon v Bratislave.

Bude to opäť Savage Tales ako inak s najsilnejším lineupom, aký sa dá dať dokopy. Udalosť je na pláne 23. novembra večer so začiatkom o 21,00.

Link na event je: https://www.facebook.com/events/750565951636760/

Znovu budeme mať noc kde takmer každý dj-producent môže byť headliner, tak si ich poďme všetkých predstaviť.

Prvé meno je KATHARSYS /FR/ jeho sety su tučné, silné a hlavne sa nedajú z inými vďaka výraznému snare a tiež vďaka kvalitnému mixingu. Dou Katharsys tvoria dvaja páni Tom a Hugo. Svoju produkciu začali v roku 2001 a od tej doby sa im darí stále viac. Tentokrát príde zahrať Tom a veľmi sa na nás teší.

Ďaľším členom je multi instrumentalista a producent  PETER KURTEN /BE/. Jeho hudobná kariéra je hádam bohatšia ako kohokoľvek iného, hral a stále hrá v niekoľkých kapelách, má s viacerými producentmi rôzne projekty a riadne veľké množstvo vydaných skladieb. Príde do BA po roku znovu raz ukázať, ako to vie roztočiť.

Spolu s ním príde jeho brat SINECORE, ktorý v tento deň oslávy svoje narodeniny a tak si spoločne zahrajú v ich projekte ANTICHRISTUS. To bude jazda, akú sme dávno nevideli.

Medzi nás a túto elitu zavíta z Talianska mladý, ale už veľmi úspešný producent MICROMAKINE /IT/. Vo  vydavateľstve Union práve vychádza jeho veľmi silný album s názvom *Behind the machine*, ktorý nám tu okrem iného predstaví.

Prídu aj *domáce* posily z Maďarska, pevné piliere Savage Tales crew. MYSTIFICATIONMIGU a samozrejme SAVAGE ako zakladateľ  tejto hordy kvalitných djov a producentov. Mystification je stalica vo svete temneho dnb, jeho invenčný štýl a kombinácie jemných a smutných melodií a temného zvuku bás a zlámané a posekané amen loopy. Migu je *otec* pre mnohé veľké mená v dnb. Jeho label Black hoe ma zvuk aj po rokoch. Prevažne však v undergrounde. A Savage je nám známy viac ako mnohý SK djs.

Lineup uzatvárame so Slovákmi. LABY DE LAVANCHES je pôvodom Slovák, ktorý pred pár rokmi odsťahoval do Rakúska. Práve v týchto dňoch dokončuje svoj album, takže sa tešíme na novinky v jeho sete. Jedno je isté – jeho set bude rýchly silný a tvrdý s prvkami breakcore.

A posledný sú STRANGE POSITION producentské duo, ktoré kombinuje neuro postavené na hlbokej spodnej base a posekaných beatoch s hardcorovými kopákmi a rôznymi *úchylnými* zvukmi.

Všetky ostatné informácie sú na evente na facebooku.
Tak sa Vás tešíme v Babylone 23. novembra …

Untitled-2

Zdroj: Savage Tales