Savage Tales mieri na sever!

Žilina sa 17teho januára otrasie v základoch po dlhom čase. Po zistení, že naši kamaráti z Cranktime crew skončili sme sa s nimi spojili s úmyslom urobiť pokračovanie ich snaženia o skultúrňovanie tejto časti Slovenska.

Je to zároveň aj pokračovanie Savage Tales série u nás, Po ďalšej úspešnej žúrke v Bratislave v novembri sme sa teda zhodli na tomto. Prinesieme – čo nebýva zvykom po krátkom čase bratov z Belgicka – Peter Kurten a Sinecore, ktorý spolu tvoria projekt Antichristus.

https://www.facebook.com/official.peter.kurten
https://www.facebook.com/pages/Sinecore/161651683865200
https://www.facebook.com/antichristus666

Obaja sú to hudobníci ako sa patrí, okrem produkcie elektronickej hudby sa venujú aj hraniu v rôznych kapelách. Mimo tohto je členom aj iných projektov. …

Savage bude tentokrát jediný zástupca Maďarskej časti Savage Tales crew. Myslím, žeho netreba extra predstavovať. Zo slovenskej časti Savage Tales crew je to Strange Position. Staro-nový člen na slovenskej scéne.

Z už spomínanej Cranktime crew nám záhra Jema svoj nekompromisný kvalitný set pekne ako sa patrí z dosiek asfaltových.  A posledný člen tohto týmu vrahov je zatial neznámy – bude to výherca sútaže.

17- január – klub Boonker v Žiline na ulici A. Rudnaya 21 so začiatkom o 21,00 a koncom ráno. Vstup je 5e okrúhlych

https://www.facebook.com/savagetaleshorde
https://www.facebook.com/events/1440492686164420/

Print

Zdroj: Savag Tales