Saragossa band ovládne Nitru!

Legendárna nemecká skupina Saragossa Band prichádza po piatich rokoch na Slovensko! Hity Hands Up, Agadou či Zabadak, ktoré nechýbajú na žiadnej dobrej zábave, zahrá naživo v sobotu, 28. júna 2014, v nitrianskom amfiteátri.

Brány amfiteátra sa otvoria už o 17:00. Megakoncertu Saragossy Band bude predchádzať Disko párty Rádia Anténa, hudobníci prídu na pódium po 20:00. „Už sa nevieme dočkať nášho jediného slovenského megakoncertu, naposledy nás v Nitre čakal takmer plný amfiteáter a bola skvelá atmosféra!“ povedal spevák kapely Harry Karrer.

Saragossa_Band_Foto_3_zoom

Vstupenky na najväčšiu diskoshow, akú kedy Nitra zažila, sú v predaji v sieti Ticketportal (https://www.ticketportal.sk/event.aspx?id=19491). Ich cena je 10,99 €, obyvatelia Nitry majú zľavu jedno euro. Držitelia preukazu ZŤP-S a deti do 110 centimetrov majú vstup bezplatný. Len pre prvých 50 záujemcov ponúkajú organizátori možnosť kúpiť si exkluzívny vstup do VIP zóny, kde sa môžu stretnúť priamo s kapelou a umocniť tak ešte viac dojem zo skvelého koncertu. Súčasťou lístka bude aj tričko s podpismi všetkých členov kapely a neobmedzený catering vo VIP salóne.

https://www.youtube.com/watch?v=R8OjeoIf44M

Kapela Saragossa band prerazila v roku 1977 a odvtedy predala milióny nosičov po celom svete. Jej jedinečnosť a elektrizujúcu atmosféru podčiarkuje fakt, že vždy spieva zásadne naživo. Koncert je ideálny pre mladých, ktorí milujú kvalitnú zábavu, aj pre starších, ktorí sa chcú zabaviť na hitoch svojej mladosti. Lístky na koncert kapely Saragossa Band, jednej z najúspešnejších popových skupín 70. a 80. rokov, môžu byť aj ideálnym darčekom pre rodičov od ich detí či vnúčat.

Všetky aktuálne informácie, pesničky, klipy a oveľa viac nájdete na https://on.fb.me/1pUvl1c

CLV_1

Zdroj: Organizátor