MHD na megakoncert Saragossa band bude zadarmo!

Organizátori megakoncertu Saragossa band naďalej prekvapujú. MHD v Nitre na koncert a z koncertu bude pre návštevníkov zadarmo!

Megakoncert Saragossa band je organizačne veľmi kvalitne exekuovaný. Okrem toho, že organizátori pre návštevníkov koncertu pripravili veľkolepú discoshow Rádia Anténa, zabezpečili množstvo stánkov s občerstvením, pripravili žrebovanie s hlavnou výhrou BMW radu 1, prichádzajú s ďalšími prekvapeniami! V deň koncertu bude doprava pre všetkých, ktorí budú mať lístok, zadarmo. Záujemcovia ju budú môcť využiť na dopravu na a z koncertu v nitrianskom amfiteátri. Ďalším bonusom pre návštevníkov koncertu bude ohňostroj, ktorý posilní nevšedný zážitok z veľkolepej show.

Megakoncert Saragossa band bude jednou z najväčších udalostí tohto roka, ktorá bude zároveň otváracou akciou Nitrianskeho kultúrneho leta. Koncert sa zrealizuje pod záštitou mesta Nitry. Aj to bol dôvod, prečo sa zabezpečenie dopravy MHD zadarmo podarilo. Bez podpory primátora Nitry Doc. Ing. Jozefa Dvoča CSc. a spoločnosti Arriva by to nebolo možné.

Ako to bude fungovať? Postačí, ak sa pri nástupe na autobus smerom na amfiteáter alebo z amfiteátra cestujúci preukáže svojím lístkom na megakoncert Saragossa band. Pre vodiča to bude informácia o tom, že cestujúci má nárok na to, aby danú cestu podnikol úplne bezplatne.

Megakoncert Saragossa band sa v nitrianskom amfiteátri uskutoční už túto sobotu, 28. 6 2014. Brány amfiteátra sa otvoria o 17.00 hod., kedy si návštevníci budú môcť pochutnať na skvelom občerstvení, ale najmä si zatancovať na oldies hity, ktoré pre nich bude hrať Rádio Anténa. Moderátorkou bude Petra Hublová, ktorá bude sprevádzať nielen diskotékou, ale aj vyhlasovaním šťastných výhercov súťaže. Tá je ďalším prekvapením, ktoré organizátori pre návštevníkov pripravili. Návštevníci budú môcť vyhrať najnovšie BMW radu 1 na užívanie s plnou nádržou na 5 dní, pečené prasa, wellness víkend v 4**** hoteli a množstvo ďalších cien.

Samotný koncert legendárnej popovej kapely začne približne o 20.00 hod. Saragossa band sľubuje dokonalý zážitok a najväčšiu zábavu, akú za posledné roky Nitra zažila. Kapela spieva zásadne naživo, pričom na jedinom koncerte na Slovensku zaspieva dvadsiatku svojich najvčších hitov.

CLV_1

Zdroj: Organizátor