Santa Pozitiv vo Vegas!

Už tento týždeň zavíta do slovenských domovov notoricky známe meno Mikuláš aka Santa.

Večer, po odprataní uhlia z topánok alebo rozopnutí gombíka na nohaviciach po prejedení sladkosťami, ťa dvaja Santovia očakávajú aj vo Vegas. Nie za veľkou mlákou, ale pod jedinou vyhasnutou sopkou na Slovensku, v mestečku Hriňová.

Vegas Club bude hostiť známe mená slovenskej tanečnej scény, ktorým budú sekundovať domáci rezidenti.

Prvým menovaným je Paulo Mewini, ktorý patrí k vrcholným predstaviteľom house-ovej scény na Slovensku.

Kvalitný výber skladieb, precízne mixovanie, spolupráca s publikom a charizma ho právom zaraďujú do kategórie toho najlepšieho, čo hudobný nadšenec môže zažiť na slovenskej pôde. Postupom času pretavuje skúsenosti nadobudnuté vekom aj do hudobnej produkcie, čoho výsledkom je spolupráca s druhým menovaným mladíkom, ktorý vystupuje pod menom Tom Haley.

Tom Haley je predstaviteľom mladej slovenskej generácie DJov a producentov.  Už ako 17-ročný si zahral po boku svetovým mien ako Wippenberg, Judges Jules, Jared Knapp, …

Tento pondelok vyšiel Tomovi remix skladby úspešného ukrajinského producenta Addictive Glance, ktorý bol podporený menami ako Aaron Camz, Aerofoil, Arcalis, Danilo Ercole, Fisherman & Hawkins, Gai Barone, OzzyXPM, Solarstone, Suzy Solar, Tucandeo, …

Novinkou je skladba Breakaway, ktorá oficiálne uzrie svetlo sveta v predvianočný čas.

Ďalšími vystupujúcimi budú mená DJ Slawo a EmĎéé.

DJ Slawo je veľmi obľúbeným rezidentom klubu, ktorý vždy dokáže vytvoriť prudko tanečnú atmosféru v rytmoch House Music.  Jeho dlhodobé skúsenosti ho predurčujú vždy ku kvalitnej odohratému setu plného tanečnej hudby.

Najmladším účinkujúcim je EmĎéé. Stále len 16-ročný talentovaný DJ naberá skúsenosti na komerčných  piatkových udalostiach klubu, avšak pomaly pretavuje svoj záujem do tajov elektronickej tanečnej hudby. Piatková akcia je pre neho príležitosť ukázať svoje hudobné nadšenie a pretaviť ho do kvalitnej hudobnej produkcie v štýloch House a Tech-House.

Pre prvých sto návštevníkov je pripravený mikulášsky darček. Preto neváhaj a piatok sa všetci stretneme vo Vegas!

X-Pozitiv Party (Santa Pozitiv Edition)
7. decembra 2012
Vstupné :
do 22:00 – 2,–
po 22:00 – 3,–

Zdroj: Santa Pozitiv