Insomnia s dnb stagom – 12. apríla v Hriňovej.

Techron.sk v spolupráci s Vegas clubom v Hriňovej prinášajú ďalšie pokračovanie úspešnej undergroundovej party s názvom Insomnia. Tá vypukne 12.apríla 2013 v piatok s dvomi tanečnými flórmi. Na hlavnom stage tento krát s headlinermi Kiflim a Finidim pochádzajúcimi zo susedných Čiech.

Títo chalani pochádzajú z hlavného mesta Čiech a nechýbajú na žiadnej známej klubovke, či party.Prinesú vám kompletný hudobný zážitok, prostredníctvom svojich setov ktoré sa budú niesť v duchu tech-house- melódií.

Dovoľte aby sme vám ich bližšie predstavili.

Dj Kifli, je mladý dj, ktorý počas 12 rokov svojej kariéry zozbieral radu skúseností a navštívil mnoho klubov po celej Českej republike. Predstavil sa na známych festivaloch s dlhoročnou tradíciou a tiež sám niekoľko festivalov založil.

Ako napríklad Route 333, Cinda Open Air, ktorý sa stal fenoménom letnej klubovej sezóny v Čechách. Jeho sety žiaria energickým tech house výbojom, ktorý je pre Dj Kifli typický.

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/tracks/59634000″ params=““ width=“ 100%“ height=“166″ iframe=“true“ /]

Dj Findi, je showman, ktorého si určite vyznávači klubovej hudby pamätajú z projektu Hellectro, s ktorým brázdil české a slovenské festivaly a halovky. Neskôr sa zameral na iný hudobný štýl a to…. a v roku 2009 sa stal rezidentom klubu Studio 54 v Prahe.

Tu pôsobí aj v súčasnosti.  Počas svojej kariéry predstavil svoj sound na prestížnej halovke Apokalypsa, na festivale High Jump a samozrejme v nespočetnom množstve klubov v Čechách.

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/tracks/48976064″ params=““ width=“ 100%“ height=“166″ iframe=“true“ /]

Ďalej sa vám predstavia naši známi, Dj T Mike –  otec, premiér a zakladateľ bookingu Techron.sk, Dj Cole z Detvy známi ako veľký hudobný odborník elektronickej hudby, či už ako dj a producent a nakoniec residenti  Vegas clubu DJ Slawo a Chambermaid.

T Mike

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/tracks/74781884″ params=““ width=“ 100%“ height=“166″ iframe=“true“ /]

Cole

[audio:https://mp3.drom.sk/dj/Cole/DJ_Cole-Minimatica_vol.306_%2824.03.2013%29_%28drom.sk%29.mp3]
DOWNLOAD

Samozrejme na svoje si prídu aj fandovia lámaných beatov. Na drum n bass stage sa takisto vystrieda zaujímavá  štvorica djs : Hadzi a Toudi zastupujúci značku ZOO Crew/SC, ďalej 2Do z Detvy  (Resonance Djs/DT) a resident Vegas clubu Jose Camarera.

Títo hudobne skúsení a ostrieľaní djs vás budú celú noc unášať do rytmov skvelej energickej hudby od večera až do rána bieleho.  Až 10 djov za jednu noc, to je veľa aj na skalopevného fanúšika elektronickej hudby, ale veríme, že tento príval energie spolu s našimi djs zvládnete!

FB Udalosť: https://www.facebook.com/events/493977597305291/?fref=ts

Zdroj: Techron