Šansónové Vianoce Lucie Šoralovej sa presúvajú na 21. decembra!

Šansónové Vianoce Lucie Šoralovej sa presúvajú! Kvôli chorobe speváčky musel organizátor presunúť dnešný koncert v Ateliéri Babylon v Bratislave na náhradný termín. Šarmantná šansonierka sa na fanúšikov teší 21. decembra. V Ateliéri Babylon zaspieva okrem vlastných piesní aj skladby československých hudobných legiend!

Speváčka Lucia Šoralová mala dnes vystúpiť v Ateliéri Babylon v Bratislave na špeciálnom koncerte Šansónové Vianoce. Večer plný nádherných melódií sa však musí preložiť.

Lucia Šoralová

„Kvôli chorobe sa Šansónové Vianoce presúvajú na 21.12. 2013. Zakúpené vstupenky zostávajú v platnosti. V prípade, ak vám daný termín nevyhovuje, môžete vstupenky vrátiť do 3.12 2013 v mieste ich zakúpenia. Vstupné vám vrátia v plnej výške. Ďakujeme za pochopenie.“ Oznámila Zuzana Vinterová za organizátora Občianske združenie Slovensko proti drogám.

V novom termíne 21. decembra 2013 čakajú milovníkov šansónu v Ateliéri Babylon okrem krásneho hlasu šarmantnej Slovenky aj výkony skupiny La Alma a ďalších zaujímavých hostí. Okrem vlastných skladieb Lucie Šoralovej sa môžu diváci nechať unášať aj piesňami Hany Hegerovej, Zuzany Navarovej či Jara Filipa.

Lucia Šoralová

„Na koncerte zaznie aj krásna Vianočná villonská balada a koleda, ktorú sme už s kapelou stihli nacvičiť. Vždy som milovala Vianoce. A teraz, keď mám bábätko, tak tieto sviatky dostávajú ešte úplne iný zmysel.“ Plánuje speváčka a skladateľka.

Koncert Šansónové Vianoce Lucie Šoralovej aj jej hostí si môžete vychutnať v náhradnom termíne 21.12. v Ateliéri Babylon. Zakúpené vstupenky zostávajú v platnosti. Navyše s VIP vstupenkou si každý pár môže okrem príjemných melódií vychutnať aj lahodné víno a vynikajúce občerstvenie. A všetkých určite poteší jedinečný vianočný darček v podobe oceňovaného šansónového albumu „O lásce, cti a kuráži“! Vstupenky si môžete kúpiť na www.ticketportal.sk alebo www.predpredaj.sk.

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Foto: Pavol Laco