Lucii Šoralovej sa vrátil hlas a teší sa na Vianočný koncert 21. decembra v Bratislave!

Speváčke Lucii Šoralovej sa vrátil hlas a teší sa na Šansónové Vianoce v Bratislave! Kvôli chorobe speváčky musel organizátor presunúť Vianočný koncert v Ateliéri Babylon na 21. decembra.

Šarmantná šansonierka totiž stratila hlas. Všetko však dobre dopadlo a tak fanúšikom už v sobotu zaspieva okrem vlastných piesní aj skladby československých hudobných legiend!

Lucia Šoralová

Speváčka Lucia Šoralová je už zdravá a teší sa na Šansónové Vianoce už 21. decembra v Ateliéri Babylon. Šarmantná šansoniérka totiž stratila hlas a Vianočný koncert musela preložiť.

„Za posledných 15 rokov som nebola takto chorá a koncert som musela presunúť prvý krát. Som rada, že je to za mnou a teším sa na koncert do Bratislavy.“ S úsmevom konštatuje Lucia Šoralová.

Lucia Šoralová

Všetko tak dobre dopadlo a fanúšikov čaká v sobotu večer plný plný nádherných melódií. Pozor, k dispozícii je posledných 40 vstupeniek!

Kvôli Luckinej chorobe sme Šansónové Vianoce presunuli na 21. decembra. Atmosféra tak bude ešte vianočnejšia. Zakúpené vstupenky zostali v platnosti, ale keďže nie každému nový termín vyhovoval, niekoľko miest sa uvoľnilo a sú v predaji pre ďalších záujemcov.“ Oznámila Zuzana Vinterová za organizátora Občianske združenie Slovensko proti drogám.

Lucia Šoralová

21. decembra 2013 čakajú milovníkov šansónu v Ateliéri Babylon okrem krásneho hlasu šarmantnej Slovenky aj výkony skupiny La Alma a ďalších zaujímavých hostí. Okrem vlastných skladieb Lucie Šoralovej sa môžu diváci nechať unášať aj piesňami Hany Hegerovej, Zuzany Navarovej či Jara Filipa.

„Na koncerte zaznie aj krásna Vianočná villonská balada a koleda, ktorú sme už s kapelou stihli nacvičiť. Vždy som milovala Vianoce. A teraz, keď mám bábätko, tak tieto sviatky dostávajú ešte úplne iný zmysel.“ Plánuje speváčka a skladateľka.

Lucia Šoralová

Koncert Šansónové Vianoce Lucie Šoralovej aj jej hostí si môžete vychutnať v náhradnom termíne 21.12. v Ateliéri Babylon. Zakúpené vstupenky zostávajú v platnosti. Navyše s VIP vstupenkou si každý pár môže okrem príjemných melódií vychutnať aj lahodné víno a vynikajúce občerstvenie. A všetkých určite poteší jedinečný vianočný darček v podobe oceňovaného šansónového albumu „O lásce, cti a kuráži“! Vstupenky si môžete kúpiť na www.ticketportal.sk alebo www.predpredaj.sk.

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Foto: Pavol Laco