SANCHEZ AMSTERDAM A GELDING ZVEREJŇUJÚ POSLEDNÚ SKLADBU Z ALBUMU TANEC V OHNI.

Ak si nielen fanúšik kapely, ale aj slovenskej mladej rockovej scény, určite si zaregistroval, že tento rok kapela Sanchez Amsterdam vydala nový album, no udiali sa v nej aj personálne zmeny a opustil ju zakladajúci člen kapely, klávesák Jakub. Ten si založil vlastný projekt „Gelding“ a produkcia tejto skladby je podpísaná pod neho.

Na jar tohto roka kapela vydala svoj druhý album s názvom Tanec v Ohni. Na tomto albume sa nachádza 10 skladieb a všetky kapela postupne zverejnila. Výnimkou bola skladba SLZY, ktorú momentálne hudobníci predstavili svetu aj s novým lyrics vizuálom.

„Je to pieseň, ktorá sa odlišuje od ostatných skladieb na albume, čo bude po vypočutí skladby myslím konštatovať každý poslucháč. Som veľmi rád, že mohlo vzniknúť takéto dielo, pri tvorení albumu sme si dali veľa času na to, aby táto skladba dozrela“, vyjadril sa Jakub. Ten momentálne pripravuje singel, na ktorý sa môžeme tešiť v prvej polovici budúceho roka.

Kapela dokázala nájsť náhradu a momentálne opäť pôsobí v štvorici. Už na týchto letných festivaloch a koncertoch sme mohli vidieť kapelu s ďaľším gitaristom Marekom, ktorého neskôr oficiálne vyhlásili za nového člena. Ako prezrádzajú na svojom profile, môžeme sa tešiť na jar 2019. Ohlasujú nový singel v novej zostave a rovnako aj jarné turné. Potvrdzuje to teda téoriu, že zmeny v kapele občas nespôsobia deštruktívny rozpad ale práve naopak, zrodí sa niekoľko ďaľších zaujímavých inšpirácií.

Zdroj: TS