Samota prináša dobrodružstvo. Nový klip skupiny Bad Karma Boy.

Bad Karma Boy, zrejme nevedome, točia klipy s atmosférou ročných období. Najskôr to bola Zima, potom letné Predmestie. V prípade Na ceste je to pocit jednoznačne jesenný – nie sú to ale klasické teplé farby opadávajúceho lístia, skôr chladná jeseň, ktorou sa sám túla muž, jediná postava celého videa. 

S tvorbou klipu Bad Karma Boy aj tento krát dôverovali kameramanovi a režisérovi Viktorovi Cickovi, ktorý spolu s hercom Noelom Czuczorom vytvorili melancholickú atmosféru cesty, na ktorej samota nie je nežiadaným javom.

Vzniku klipu predchádzalo mnoho večerných debát a proces tvorby bol oveľa veselší ako klip samotný: „Natáčanie bolo veľmi príjemné a spontánne, Viktor všetko točil na prvýkrát, takmer žiaden záber sme neopakovali. Je až škoda, že to bolo také rýchle, lebo spoločné cestovanie a točenie bolo super. Dvaja filmári Viktor a Noel, ja, Adela a náš pes, ktorý má v klipe tiež svoju rolu,“ hovorí Juraj.

Kapelu Bad Karma Boy tvoria Juraj Marikovič, Adela Tihláriková a Peter Hrabě. Najbližšie ich môžete najbližšie vidieť 22.12.2013 v Novom Meste nad Váhom a na jar na spoločnom turné s Billy Barman a Walter Schnitzelsson. Debutový album Bad Karma Boy možno kúpiť prostredníctvom vydavateľstva Slnko Records.

BadKarmaBoy_klip_4

https://youtu.be/VLNp3IFXf-A
https://www.facebook.com/BadKarmaBoy
https://www.slnkorecords.sk/sr_artist.php?id=49

Zdroj: Fantastic Entertainment