Sabaton, Delain a Battle Beast na dvojitej štaci The Heroes European Tour v Čechách!

„Jsme hrdí, šťastní a nesmírně vděční všem, kteří nás v průběhu let podpořili. Album „Heroes“ se v každé zemi dostalo výš, než jakákoliv deska před ním.“ Takto koncem jara SABATON reagovali na fakt, že jejich novinka se doma ve Švédsku dostala na první příčku prodejů, v Německu na třetí, u nás týden po vydání na čtvrté místo.

IMG_0089-acr

Kapela kolem Joakima Brodéna a Pära Sundströma dokonce poprvé v 15leté historii bodovala v první stovce amerického Billboardu, což jí vyneslo deváté!!! místo celosvětových prodejů desek!

Proto není divu, že SABATON v rámci The Heroes European Tourpřijedou hned do dvou hal u nás – svůj arzenál chystají na 7. únor do pražského Forum Karlín (vyprodáno!) a na 8. února do zlínské Sportovní haly Euronics. S radostí vám oznamujeme, že jako host SABATON vystoupí holandská symphonic metalová kapela s Charlotte Wessels v čele DELAIN. Mnozí budou souhlasit, že její letošní deska plná gotiky – „The Human Contradiction“ – se hodně povedla.

IMG_0872-acr

Druhým hostem hlavní hvězdy koncertu budou Finové BATTLE BEAST – od začátku ledna 2015 taky s novým studiovým počinem „Unholy Savior“. I tato banda má ženský vokál, a to blonďatou Nooru Louhimo, která u mikrofonu vystřídala brunetku Nitte Valo. Buďte u toho taky a svou vstupenku na zlínský koncert si objednejte přes tyto stránky nebo pořiďte v předprodejních sítích.

7. 2. 2015 – Praha, Forum Karlín (VYPRODÁNO!)
8. 2. 2015 – Zlín, Sportovní hala Euronics
Cena: od 700,- Kč
Vstupenky: zde

Zdroj: Organizátor
Foto: Ivana Niwy Kováčová