S NextGen Expo 2012 prichádzajú Vianoce o mesiac skôr!

SECTOR.sk, najčítanejší herný portál na Slovensku, s radosťou oznamuje, že tretí ročník hernej show NextGen Expo sa bude konať v priestoroch Národného tenisového centra v dňoch 24. – 25. novembra.

“Nájsť vhodný priestor, ktorý by spĺňal požiadavky výstavy a súčasne nebol kompromisom pre show, ktorá takúto akciu oživí, bola pre nás jednou z najväčších výziev aj tento rok.” povedal Vladimír Neštiak, organizátor NextGen Expo. “Tieto kritériá nakoniec splnilo Národné tenisové centrum.”

Počas dvoch dní si na NextGen Expo 2012 budú môcť návštevníci vyskúšať všetky horúce novinky a hry, na ktoré počas sezóny Jeseň – zima 2012 narazia na našom trhu. Medzi hlavné ťaháky patrí premiéra nového zábavného systému od spoločnosti Nintendo, konzoly Wii U a prvých herných titulov využívajúcich paralelné hranie na televízori a tablete, ktorý držíte v rukách.

“Vianoce prichádzajú naozaj o mesiac skôr. Ak sa neviete rozhodnúť, čo kúpiť pre svoju ratolesť, manžela alebo celú rodinu pod stromček, na NextGen Expo 2012 budú všetky hity k vyskúšaniu.” dodal Vladimír Neštiak.

Horúce herné novinky predvedú poprední distribútori EA, Microsoft a Sony, nebudú chýbať overené hity ako Halo 4, Forza Horizon, Assassin’s Creed 3, Call of Duty Black Ops II, Hitman Absolution či Far Cry 3.

Na NextGen Expo 2012 sa bude konať aj finále Majstrovstiev Slovenskej republiky v Counter Strike: Global Offensive organizovanom v spolupráci s Playzone.cz a v spolupráci s Nike to bude zase futbalové derby vo FIFA 13. Pre návštevníkov je pripravená interaktívna súťaž, množstvo darčekov a pochopiteľne mini turnaje o hodnotné ceny, do ktorých sa môžu zapojiť kedykoľvek.

Novinkou NextGen Expo 2012 bude rozšírená sekcia odborných prednášok oddelená od diania na výstavnej ploche. Počas dvoch dní vystúpia známe mená československej videohernej scény, ako aj oblasti marketingu a bezpečnosti na internete.

Brány NextGen Expo 2011 sa otvoria v sobotu 24. novembra o 9:00 hod, zatvoria sa o 20:00 hod. V nedeľu show pokračuje od 10:00 – 19:00 hod.

Cena jednodňového lístka na mieste konania je 8 EUR, dvojdňový sa bude predávať za 12 EUR. V predpredaji je cena jednodňového lístku 4 EUR a dvojdňového za 8 EUR. Zvýhodnené lístky budú v predaji na https://predpredaj.sk a https://zlavadna.sk.

Viac o NextGen Expo 2012 bude zverejnené v nasledujúcich dňoch na oficiálnej stránke https://nextgenexpo.sk.

O SECTOR.sk – najčítanejší portál na Slovensku s denne aktualizovanými novinkami a recenziami zo sveta hier. Ako jediný mapuje priamo z miesta konania herné udalosti E3 z Los Angeles, GamesCom z Nemecka a Tokyo Game Show z Tokia. Herný obsah dodáva a úzko spolupracuje s denníkom Nový Čas, mesačníkom Playboy, Ohník a týždenníkom Báječná žena.

Portál SECTOR.sk prevádzkuje spoločnosť SECTOR s.r.o., ktorá má vo svojom portfóliu filmový server Kinema.sk, vtipy a obrázky Funny.sk, celebritný bulvár Pikosky.sk, instantnú zábavu v podobe hier zadarmo OnlineHry.sk. Na slovenskom internete niet lepšieho miesta pre zábavu.

O Nextgen Expo – herná show organizovaná spoločnosťou SECTOR s.r.o. debutovala v roku 2010. Koncept kombinujúci charakter tradičnej výstavy a zábavného eventu pritiahol pozornosť všetkých dôležitých hráčov na hernom trhu vrátane distribútorov hračiek a e-bookov. Minulý rok navštívilo NextGen Expo viac ako 4800 návštevníkov. Viac o NextGen Expo nájdete na stránkach – www.nextgenexpo.sk.

Zdroj: NextGen Expo