RUST2DUST&ZVERINA, STELLVRIS: Čas na hudbu v Bratislave!

Priprav sa na jedinečnú noc plnú burácajúcej energie, ktorú Ti prináša RUST2DUST spolu na feate so Zverinom a česká nekompromisná úderka Stellvris.

Páni a dámy, dostali sme sa do éry, kedy sa hudba stáva povrchnou. Vráťme ju tam, do hĺbky, odkiaľ pramení! Underground madafakazzz! Priprav sa na jedinečnú noc plnú burácajúcej energie, ktorú Ti prináša RUST2DUST spolu na feate so Zverinom a česká nekompromisná úderka Stellvris.

Určite zaznamenajte do svojich kalendárov 9. november v bratislavskej FUGE. Silné hudobné sily na jednej scéne, v jednu noc! Je to koncert, na ktorý sa budeš chcieť vrátiť znova a znova. Poďte sa pripojiť k nám, spoločne osláviť život a užiť si noc plnú hudby, ktorá vás posunie!

RUST2DUST a ZVERINA – kombinácia, ktorá nie je pre slabé obludy. Neočakávajte nič iné, než surový výkon, ktorý ťa vystrelí a oživí ducha skutočnej hudby.

STELLVRIS je pražská metalová kapela, která vznikla v roce 2019. Tahle čtyřčlenná sestava tvoří hudbu založenou na moderních kytarách, intenzivních groovech a rozmanitých vokálech frontwoman Nicol. V roce 2020 kapela vydala jejich první single „Find Your Course“, který okamžitě získal pozornost jak v Česku, tak i v zahraničí. Po pár vydaných singlech kapela vydala v roce 2022 své debutové EP „Upside Down“, které ve stejném roce představila širokému spektru publiku napříč českými předními festivaly jako Brutal Assault, Fajtfest, Basinfirefest, Metal Gate Czech Death Fest nebo Death Coffee Party, jakož i na koncertech v zahraničí. Letos se kapela představila mimo jiné ve Vídni a v Dornbirnu jako support Jinjer. Dále se kapela v letošním roce chystá vydat své debutové album ve spolupráci s americkým producentem Jonathanem Dolesem z KonKrete Studios (Cane Hill, For the Fallen Dreams a další). Hlavním cílem STELLVRIS je i nadále vytváření kvalitní a originální produkce, která spolu s obrovskou energií na podiu strhává všechny na koncertech.

Zdroj: Rust2Dust