Rust2dust vs Zverina nový videoklip Partizán

Spojenie minulosti a súčasnosti v Novom singli „Partizán“ V súčasnom svete, kde sa história a súčasné udalosti prelínajú v nepretržitom cykle zmeny vám s hrdosťou predstavujeme najnovší singel „Partizán“ Je to únik za slobodou, odvahou a nádejou, inšpirovaný hrdinskými činmi partizánov počas druhej svetovej vojny, a zároveň odkazom pre súčasnú generáciu.

Cieľom bolo snúbiť historickú inšpiráciu s odkazom na súčasné udalosti, čím vzniká silný príbeh, ktorý rezonuje s poslucháčmi naprieč generáciami. „Partizán“ nie je len poctou tým, ktorí bojovali za slobodu v minulosti. Je to tiež pripomienka, že boj za spravodlivosť a slobodu je stále aktuálny. Touto cestou vás vyzývame k zamysleniu nad hodnotami, za ktoré sa oplatí bojovať a nad nezlomným duchom, ktorý nás vedie skrz temnotu k svetlejšiemu zajtrajšku.

V časoch, keď sa zdá, že svet je plný rozdelenia a konfliktu, nám tento singel pripomína, že súcit, lásku a slobodu nemožno nikdy prekonať. Vydanie singlu „Partizán“ je sprevádzané videoklipom, ktorý vizuálne dopĺňa silný odkaz piesne. O kameru a scenár sa postaral náš kamarát Braňo Vartovník. Vizuál, produkciu a strih mal na starosti skvelý Lukáš Pulík a.k.a. DCKDST

Zdroj: TS