Rozprávkové divadelné tipy na december!

Blížia sa Vianoce, ktoré sú pre dospelých časom pokoja, ale aj zhonu v podobe vymýšľania darčekov pre svoje ratolesti. Čo tak spojiť vianočný čas s rozprávkou? Mestské divadlo P. O. Hviezdoslava pre vás pripravilo rovno obrovský balík detských podujatí!

2. decembra o 15.00 si môžete pozrieť výnimočnú hudobno – tanečnú rozprávku SĽUKu – Gašparko, ktorá spája ľudový tanec, hudbu a bábkové divadlo.

Mikuláš v Mestskom divadle v Bratislave bude rozprávkový, ale aj poriadne veselý. 6. decembra sa o to postará hudobník skupiny Karpatské Chrbáty – Braňo Jobus a divadelné spracovanie jeho bláznivej knihy o Muflónovi Ancijášovi. V ňom Ancijáš odchádza z domu na svojom kamióne. Na ceste do ukrajinského Užhorodu stretne novú priateľku – dážďovku Milicu. Spolu cestujú k hydroelektrárni v Číne, k pyramídam do Egypta, na prederavený Island a do afrického štátu Burkina Faso, kde už týždne nepršalo. Všade ich čaká veľa zážitkov, a najmä všade, kde sa to len dá, pomáhajú. Po popoludňajšom predstavení o 17.00 na detičky čaká Mikuláš so svojou družinou, ktorý im rozdá sladké darčeky a tiež sa vo foyeri MDPOH uskutoční predaj a podpisovanie knižiek Muflóna Ancijáša s autorom kníh – Braňom Jobusom.

No a 9. decembra na vás čaká známa trojica bratov – prasiatok v rozprávke Tri prasiatka. Nebude chýbať stavanie domčeka, hlúpy vlk a ani prefíkaná líška. A špeciálnym bonusom bude krst CD s pesničkami z inscenácie.

Zmena programu vyhradená!

Vstupenky je možné zakúpiť v sieti Ticketportal (www.ticketportal.sk) alebo hodinu pred predstavením v pokladni divadla. Bližšie informácie na www.mdpoh.sk a mdpoh@mdpoh.sk.

Zdroj: MDPOH