Rozjebalomafest 2015.

Napína ťa z teploškých rádiových shitov a televíznych klipov, ktoré sa tvária ako kvalitná hudobná produkcia? Je ti na vracanie z toho, že mnohé podujatia ponúkajú rádoby hudobníkov, ktorí si zakladajú na kadečom inom, len nie na poriadnom výkone počas ich show? Chce sa ti grcať z toho, že takmer všade sa nalievajú štvorcentilitrové pálenky a veľké pivo má iba pol litra? Ak si si aspoň na jednu otázku odpovedal/a áno, Rozjebalomafest je určený práve pre teba.

Uvedomujeme si, že tento festival tvrdej muziky a pálenky nie je vhodný pre slabšie povahy a práve preto je situovaný preč od civilizácie, lebo les toho znesie veľa a práve borovička odtiaľ pochádza. To však neznamená, že si tam môžete robiť čo chcete, prírode prejavujte rešpekt, pochopenie, úctu. Fest ťa rozjebe na amfiteátri za Liptovskou Porúbkou, neďaleko Liptovského Hrádku.

Je nám jasné, že nebude to najdlhší festival, aký ste kedy spozorovali, ale rozjebe vás fest, preto je dvojdňovka zbytočná. Začne to v piatok 18.09.2015 o 17:00 a presne o deň neskôr v rovnakom čase to aj skončí. Aj keď pôjde o jednodňové podujatie, vedzte, že za 24 hodín zaznie hodne tvrdej muziky, ktorú vám predvedú kapely, dji aj live acty z celého Slovenska. A komu by sa predsalen málilo, tak nasledujúcu noc sa môže zdržať na afterparty, ktorá taktiež toho mnoho ponúkne.

Takmer 60 účinkujúcich zo štyroch krajín rozdelených na tri pódia. Stage v nádrži s amfiteátrom budú znieť striedavo v časových intervaloch a len terasa bude hrať nepretržito počas celého podujatia. O osvetlenie a ozvučenie sa postará The Adventure Music Club v spolupráci so Zaudio. Stenu z reproduktorov nám postaví Lazy Bastards Soundsystem a samozrejme prispejú aj djmi do line upu. Ďalších djov dodajú Loud Frequency a Inhuman Terror, takže máte istotu, že zaznie drum and bass, tekno, acid, techno aj breakcore. Medzi djmi sa objavia aj Beat Synonym, Piatro, Smokey Quartz, Acidko, Crecer a Parazyt. Grind, gore, hardcore punk, crust, metal a elektroniku vám sprostredkujú formácie Čad, Babayaba, Human Humus, Sperm Of Mankind, Čak Nojs, Grumo, Face Of Agony, New Black Widow, Barcode DJs, Pentagramček, Critica, Hallogenerator a mnohí ďalší.

Afterparty, ktorá započne na rovnakom mieste v sobotu o 17:00 núka taktiež bohatý program. Hip hop poskytnú Dornkappel, Tentato, Vibe & Dufus, grind vám doprajú Typhoid, Embolism, Stercore, techno zasa Derma a Marosh, počas afterky vystúpia i Dementor, Korky Buček, Batcha de Mental a ďalší. Kompletný line up vidíte na obrázku.

Vstupné na Rozjebalomafest koštuje 900 eurocentov, afterparty bude za 6 eur a v predpredaji obe záležitosti budete mať oveľa výhodnejšie, pretože celý víkend môžete mať už za 10 eur, ale bacha, počet týchto výhodných vstupeniek je limitovaný. Gastrozóna ponúkne stravu mäsožravcom i bylinožravcom. K dispozícii bude parkovisko, stanovené mestečko, pitná voda a toalety, ktoré máte v cene vstupenky.

Predpredaj vstupeniek:
Ružomberok – Panoptikum
Liptovský Mikuláš – Pivnica
Liptovský Hrádok – Caffe Exclusive
Liptovská Porúbka – Obecný úrad

Viac informácií nájdete na tinyurl.com/loudfrequency

Rozjebalomafest 2015

Zdroj: Organizátor