Ronie oficiálne uzatvára hudobnú éru debutového EP DOMINO.

Speváčka Ronie v týchto dňoch predstavuje singlovú novinku. Ide o rovnomenný videoklip z jej debutového EP DOMINO, ktoré vydala v závere minulého roka. Symbolicky tak zatvára dvere za jedným svojím dôležitým hudobným obdobím a vykračuje do ďalšej etapy nových piesní, na ktorých pracuje už dnes…

„Skladba DOMINO rozpráva príbeh o žene, ktorá sa preniesla cez toxický vzťah a pochopila, že môže byť šťastná aj sama. Začína naplno žiť svoj život a užívať si každú chvíľu plnými dúškami,“ vysvetľuje Ronie tému skladby a odkaz, ktorý prostredníctvom nej vyslala k svojim fanúšikom.

O videoklip k singlu sa postaral režisér Róbert Belej. Hlavným objektom kamery je Ronie, obklopená priateľmi a užívajúca si okamihy plné zábavy. Ako prezrádza, týmto námetom chcela ukázať a dodať pocit slobody a ženskému publiku zároveň sprostredkovať veľkú nálož sebavedomia, ktorú potrebuje každý, kto si prežil na vlastnej koži príbeh, aký sa skrýva v piesni DOMINO. V klipe si po boku Ronie zahrali tiktokerka Cynthia Tóthová či influeceri Denis Drotár a Dominika Bánszka.

Odkaz pesničky plný sebavedomia a ženskej sily Ronie zobrazila aj celkovým výrazným imageom vo videoklipe – o jej make up sa postarala vizážistka Eva Šuchterová a styling zabezpečila Patrícia Veliká. Zaujímavosťou sú neprehliadnuteľné dlhé zapletané copy, ktoré pre Ronie vykúzlila známa braiderka Sandra Chovancová – na vytvorení tejto vlasovej kreácie pracovala až neuveriteľných 10 hodín!

***

EP DOMINO oficiálne vyšlo 15. novembra 2020. Krstnými rodičmi EP sa stali kolegovia, ktorí na nosiči spolupracovali – raper Majk Spirit, speváčka Dominika Mirgová a producenti Grimaso, Viktor Hazard a spevák a raper ADiss. 

 

Debutové EP DOMINO sa rodilo dva roky. Finálnym výberom napokon prešlo sedem skladieb – štyri sólové single a tri featuringy vrátane najnovších duetov Bam Bam s Majkom Spiritom: www.youtube.com/watch?v=fSfxwP7qJpI a Stále s Dominikou Mirgovou: www.youtube.com/watch?v=ZMp5cJ24Yq4

Po producentskej stránke je EP DOMINO pestrým umeleckým počinom. Na jednotlivých skladbách sa podieľala  pätica producentov: Viktor Hazard, DJ Wich, Grimaso, Hoodini a ADiss. Svoj prvý fyzický nosič Ronie definuje ako sedem skladieb, prostredníctvom ktorých opisuje emócie, pocity a príbehy, či už zo svojho života alebo zo života ľudí v jej okolí. Ide o autentické stvárnenie jej osobnosti a o to, čo najviac sa emocionálne priblížiť jej fanúšikom a poslucháčom.

Turné k EP DOMINO bolo plánované na máj 2020, no kvôli pandemickým opatreniam sa napokon nemohlo uskutočniť. Speváčka už zároveň na sociálnych sieťach avízuje, že začína pracovať na nových piesňach, ktorými odštartuje svoju ďalšiu umeleckú a pracovnú etapu…

Viac info: www.instagram.com/ronieofficial   |  www.facebook.com/RonieOfficial

Zdroj: TS