Romantická novinka skupiny Gladiator je napísaná pre osudovú ženu.

“Vyvolená žena existuje a je presne taká, ako je opísaná v texte,“ hovorí o skladbe Keď som s ňou jej autor Georgio Babulic. Novinka je prvým oficiálnym singlom z nového albumu skupiny Gladiator, ktorý vyjde na Štedrý deň, 24. decembra 2018. 

Už v minulosti napísal Georgio Babulic svojej manželke Martine skladbu, napríklad tesne pred jej narodeninami, keď nevedel, aký darček jej dať. „Vtedy som zavolal kamarátovi do štúdia a nahral som jej skladbu. Bol to veľmi netradičný darček, torta a pesnička,“ prezradil Georgio. „V pesničke ‚Keď som s ňou‘ som vyjadril svoje pocity, ktoré mám a každý deň sa presviedčam, že je to tak. Je to moja celoživotná múza. Odkedy ju počula, tak mi občas napíše, že ma ľúbi, pretože som jej napísal peknú pesničku,“ dodal.

Ku skladbe Keď som s ňou skupina pripravila aj nový videoklip, ktorého režisérom je Laco Rychtarik. „Osudovú ženu vo videoklipe zahrala Zuzana Onderišinová a spolu s Mikom stvárnili príbeh dvojice, ktorý sa začína spoločnou cestou v aute. V prvej časti klipu teda vidíme to krásne, čo k úvodu každej lásky patrí,“ priblížil dejovú líniu režisér a dodal: „No v skutočnom živote prídu aj otrasy, niekedy menšie a niekedy väčšie. Miko so Zuzkou havarujú a ako to dopadne si fanúšikovia môžu pozrieť vo videoklipe.“

Novinka je prvým oficiálnym singlom zo 14. radového albumu, ktorý vyjde v netradičnom dátume – na Štedrý deň, 24. decembra 2018. „Dátum vydania sme zvolili z viacerých dôvodov. Jednak v tomto termíne ešte nikto nevydal, aspoň podľa našich vedomostí, album a zároveň na albume bude aj naša prvá vianočná skladba, ktorú v týchto dňoch nahrávame,“ povedal frontman skupiny Miko Hladký. Vianočnú skladbu dokončuje skupina spolu s detským zborom a Symfonickým orchestrom Slovenského rozhlasu.

Na albume s názvom Deň, čo mal dávno prísť sa objavia aj skladby, ktoré Gladiator vydal ako single od roku 2014, kedy vyšiel zatiaľ ich posledný štúdiový album 13. Okrem singla Keď som s ňou, vianočnej skladby a ďalších noviniek si teda fanúšikovia na albume nájdu aj skladby Milióny ciest či Zhora dole.

Zdtoj: AČ