ROK NULA naživo na ôsmich slovenských pódiách: AMO SONY XPERIA TOUR 2013 štartuje už tento týždeň!

AMO si tento rok odškrtáva svoju 10tu sezónu v slovenskom hip hope. Oslavy okrúhlych narodenín sa nesú v znamení nového albumu ROK NULA. Aktuálny singel FEMME FATALE, letný DOMA a minuloročný ZLATÉ ČASY, i ďalšie nové skladby Opak a Moe predstavia naživo počas koncertov AMO SONY XPERIA TOUR 2013, ktoré štartuje už tento piatok.

Milovníci spojenia hip hop + živá kapela sa majú túto jeseň na čo tešiť. AMO & Band totiž v októbri predstaví svoj nový album ROK NULA v ôsmich slovenských mestách. Nebudú chýbať DJs, živá kapela a šou až do rána – presne tak ako sú fanúšikovia AMO zvyknutí. Turné štartuje už 4. októbra v Trenčíne a skončí 26. októbra v Partizánskom. „Táto tour bude výnimočná v tom, že  oslavujeme 10 rokov existencie AMO – takže „na kašu“!“ pozýva fanúšikov Moe. „Dlho sme pripravovali nový koncert a veríme, že sa bude páčiť,“ pridáva sa Opak. „Užijeme si kluby tak, ako sa festivaly užiť nedajú, zblízka s vami, freestyle a po koncerte drinky na bare (smiech). Tentokrát máme aj hostí, chalanov z Emonoizboyz, ktorí sa postarajú o párty až do rána!“ dodávajú.

11-10-AMO

AMO sľubuje mocné oslavy vo všetkých zastávkach jesennej šnúry, a podľa line-upu jednotlivých koncertov sa najviac otrasie v základoch bratislavské MMC 11. októbra. Opak a Moe počas koncertu slávnostne pokrstia CD ROK NULA. V ten istý večer v exkluzívnej premiére predstavia fanúšikom nový videoklip k singlu FEMME FATALE.  Zábavu rozprúdia  Strapo a DJ Spinhandz, Moja Reč + Jozef Engerer, Emonoizboyz a Šorty https://www.facebook.com/events/364254257038876/ „Pozývame všetkých na krst albumu 11. 10. 2013 do MMC v Bratislave! Spolu s nami zahrajú aj Moja reč a Jozef Engerer svoju špeciálnu show – Lebo ideme tour! Ďalej Strapo a DJ Spinhandz – sa smejem už teraz, lebo to bude veľké! Šorty a nakoniec Emonoizboyz až do rána! Bude to veľký trojkoncert a  bude stáť za to! Vidíme sa!“ odkazujú Opak a Moe. AMO myslí i na všetkých fanúšikov, ktorí si nebudú môcť vychutnať bratislavský koncert na vlastné oči a uši. Pre nich pripravuje v spolupráci so spoločnosťou iWavez internetový LIVE prenos z koncertu v MMC, ktorí si budú môcť pozrieť v reálnom čase na portáli www.hudba.sk.

Vstupenky na AMO SONY XPERIA TOUR 2013 v predaji:
https://www.ticketportal.sk/event.aspx?id=18595
https://predpredaj.zoznam.sk/predaj-listkov/356/AMO-SONY-XPERIA-TOUR-2013/

Termíny a miesta AMO SONY XPERIA TOUR 2013:
4.10.    Trenčín – Klub Lúč
5.10.    Banská Bystrica – Klub 77
11.10.  Bratislava – MMC/KRST CD Rok Nula + hostia: Moja Reč, Strapo, Emonoizboyz, Šorty/
12.10.  Čadca – Zion Club
18.10.  Košice – Club Déjá Vu
19.10.  Prešov – Pixel Music Club
25.10.  Žilina – Smerr Pub
26.10.  Partizánske – Spy Club

Objednávky CD ROK NULA: www.shop.rukahore.sk
Viac info: www.roknula.sk, www.amo24hodin.sk, www.facebook.com/AMO.Official

AMO SONY XPERIA TOUR 2013 BILLBOARD PRINT

Zdroj: SOUL FOR SHOW
Foto: ANNA GEKREPTEN