Hip-hopová akcia jesene už dnes! AMO a ich ROK NULA naživo v bratislavskom MMC!

AMO SONY XPERIA TOUR 2013 má za sebou prvé dva koncerty v Trenčíne a Banskej Bystrici. Už dnes večer odohrá AMO & Band najväčší zo série jesenných koncertov v bratislavskom MMC. Fanúšikovia sa môžu tešiť i na krst nového albumu ROK NULA a premiéru videoklipu k aktuálnemu singlu FEMME FATALE.

Hip-hopová akcia tohtoročnej jesene je tu! AMO & Band totiž už dnes večer predstaví naživo svoj nový album ROK NULA v rámci svojho AMO SONY XPERIA TOUR 2013. Nebudú chýbať DJs, živá kapela a šou až do rána – presne tak ako sú fanúšikovia AMO https://gregi.net/wp-admin/post-new.phpzvyknutí. „Táto tour je výnimočná v tom, že  oslavujeme 10 rokov existencie AMO – takže „na kašu“!“ pozýva fanúšikov Moe. „Našu show sme dosť vypimpovali, konečne mám pocit, že to hrá jak má. Nebál by som sa pozvať aj Gentlemana :),“ pridáva sa Opak.

11-10-AMO

Podľa večerného line-upu sa dnes Klub MMC otrasie v základoch. Opak a Moe počas koncertu slávnostne pokrstia CD ROK NULA. V exkluzívnej premiére navyše predstavia fanúšikom nový videoklip k singlu FEMME FATALE, v ktorom si zahrala herečka Táňa Pauhofová. Zábavu rozprúdia  Strapo a DJ Spinhandz, Moja Reč + Jozef Engerer, Emonoizboyz a Šorty https://www.facebook.com/events/364254257038876/ „Pozývame všetkých na krst albumu 11. 10. 2013 do MMC v Bratislave! Spolu s nami zahrajú aj Moja reč a Jozef Engerer svoju špeciálnu show – Lebo ideme tour! Ďalej Strapo a DJ Spinhandz – sa smejem už teraz, lebo to bude veľké! Šorty a nakoniec Emonoizboyz až do rána! Bude to veľký trojkoncert a  bude stáť za to! Vidíme sa!“ odkazujú Opak a Moe.

AMO myslí i na všetkých fanúšikov, ktorí si nebudú môcť vychutnať bratislavský koncert na vlastné oči a uši. Pre nich pripravuje v spolupráci so spoločnosťou iWavez internetový LIVE prenos z koncertu v MMC, ktorí si budú môcť pozrieť v reálnom čase na portáli www.hudba.sk.

AMO_2245 uprava SMALL Foto David Virgala

Vstupenky na AMO SONY XPERIA TOUR 2013 v predaji:
https://www.ticketportal.sk/event.aspx?id=18595
https://predpredaj.zoznam.sk/predaj-listkov/356/AMO-SONY-XPERIA-TOUR-2013/

Termíny a miesta AMO SONY XPERIA TOUR 2013:
4.10.    Trenčín – Klub Lúč
5.10.    Banská Bystrica – Klub 77
11.10.  Bratislava – MMC/KRST CD Rok Nula + hostia: Moja Reč, Strapo, Emonoizboyz, Šorty/
12.10.  Čadca – Zion Club
18.10.  Košice – Club Déjá Vu
19.10.  Prešov – Pixel Music Club
25.10.  Žilina – Smerr Pub
26.10.  Partizánske – Spy Club

Objednávky CD ROK NULA: www.shop.rukahore.sk
Viac info: www.roknula.sk, www.amo24hodin.sk, www.facebook.com/AMO.Official

AMO SONY XPERIA TOUR 2013 BILLBOARD PRINT

Zdroj: SOUL FOR SHOW
Foto: ANNA GEKREPTEN