Rodriguez Jr. – Stále na cestách.

Dj a producent Rodriguez Jr., chráněnec Mobileee records, vystoupí poprvé v České republice 21. června 2013 na festivalu Svojšice. Pokud vás zajímá, na čem právě Rodriguez pracuje, neváhejte a rozklikněte tento článek.

Rodriguezův diář na duben je plný od začátku až do konce. Do jeho tour patří i takové destinace jako Austrálie, odkud poputuje pěkný kus cesty až do dalekého Ruska. Nechybí ani vystoupení v domovském Německu či v sousedním Nizozemsku.  Začátkem května pak Rodrigueze čeká turné po Mexiku, kde zahraje např. i na akci Woodstock Valle v Monterey. Z Mexika se opět vrátí do Evropy, kde ho čekají výstupy v Portugalsku, Turecku či Velké Británii.

Kromě cestovatelských aktivit Rodriguez nezaostává ani jako producent.  S šéfkou Mobilee Anjou Schneider vydal společný track Henry & Lars, který vychází na dalším pokračování úspěšné kompilace Back To Back:

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/tracks/82817984″ params=““ width=“ 100%“ height=“166″ iframe=“true“ /]

Další ukázky jeho tvorby v rámci kompilace Back To Back Pt. 2 si můžete poslechnout na Beatportu. Na skladbách spolupracoval s Tassilo (PAN-POT) a And.Id: https://www.beatport.com/release/o-amor-mobilee-back-to-back-pt-2/1057271

Pokud jste ještě neměli čas zaposlouchat se do Rodriguezova mixu, zkuste v pořadí deváté vydání Stay Tuned Podcastu, které namíchal před 2 týdny …

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/tracks/82753553″ params=““ width=“ 100%“ height=“166″ iframe=“true“ /]

… nebo nejnovější vydání podcastu pro Christiana Smitha, které převážně obsahuje tracky z aktuální kompilace Back To Back Pt. 2:

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/tracks/82317240″ params=““ width=“ 100%“ height=“166″ iframe=“true“ /]

Oblíbenost a kvalitu produkce Rodrigueze Jr. dokazuje mimo jiné i zařazení jeho tracku Hartwood do playlistu samotného Johna Digweeda:

Rodriguezův kalendář je plný po okraj a jeho popularita se šíří nezadržitelnou rychlostí po celém světě.  Svou tour 21. června rozšíří o další zemi. Vůbec poprvé v ČR se představí na flooru festivalu Svojšice po boku jmen jako  Chris Liebing, Marc Romboy, Ida Ingberg, David Tort, Rodriguez Jr., Dosem a dalších.

Open Air Festival Svojšice 2013
Letní a reál Svojšice – Pardubice
Pátek 21. 6. 2013 // Start 18.00 // End 06.00 // After Party
https://svojsice.cz  https://cs-cz.facebook.com/svojsice 
Ke vstupence v předprodeji ZDARMA DVD Svojšice 2012
A
ftermovie Svojšice 2012: https://www.youtube.com/watch?v=0eJ5NBEuiTE

Zdroj: Svojčice