Rodriguez Jr. prvý raz v ČR na festivel Svojšice!

Francouz Olivier Mateu’s se během posledních několika let vypracoval mezi producentskou špičku světové elektronické scény. K tomu mu dopomohla nejen jeho domovská značka a agentura Mobilee records, ale především velký talent a nenapodobitelný sound, který vytváří. Olivier Mateu’s  alias Rodriguez Jr. doplňuje line up festivalu Svojšice 2013!

Olivier se mezinárodně proslavil jako polovina dua The Youngsters, s kterým vydal dvě úspěšná studiová alba a singly na labelu Laurenta Garniera F-Communications.

Jako sólový projekt Rodriguez Jr. Olivier ovšem prezentuje zcela jinou stránku své osobnosti. Deepový, mrazivě emotivní techno sound s mnoha melodickými motivy a téměř až popovými refrény si velmi rychle získal oblibu u posluchačů po celém světě. Inspirace jmény jako jsou Stockhausen, LFO, Carl Craig, Eric Satie, Kraftwerk či Michael Polnareff je v jeho jednotlivých skladbách více než zřejmá.

Zlomovým releasem v jeho kariéře se stal track Kids of Hula, který vyšel na labelu Leena Music. Nejvíce skladeb podepsaných rukopisem Rodriguez Jr. ale najdete především na berlínské značce Mobilee records, která je momentálně jeho oficiální domácí stájí. Vloni mu zde vyšlo velmi úspěšné album Bittersweet.

Jako dj i jako live act procestoval téměř celou Evropu a Ameriku a svou neoficiální tour nyní rozšiřuje o další novou destinaci. Rodriguez Jr. vystoupí poprvé v ČR na festivalu Svojšice 21. 6. 2013 po boku jmen Marc Romboy, Adrian Hour a mnoha dalších.

https://www.facebook.com/thejuniorbasement
https://soundcloud.com/rodriguezjr
https://www.rodriguezjr.net/

Open Air Festival Svojšice 2013
Letní areál Svojšice – Pardubice
Pátek 21. 6. 2013 // Start 18.00 // End 06.00 // After Party
Ke vstupence v předprodeji ZDARMA DVD Svojšice 2012

Zdroj: Svojšice