Rocková smršť GYGY prichádza…..

V týchto dňoch vychádza oficiálny album rockovej speváčky Gygy. Po účinkovaní v rôznych českých kapelách sa Gygy vydala na sólovú dráhu a veru, že urobila dobre.

Charizmatickú speváčku sprevádzajú na gitare, basgitare a bicích výborní muzikanti zo Slovenska. Hudba je mostom, ktorý spája i muzikantov z rôznych krajín. Pilotný album s názvom „Časy se mení“  sa nahrával na jar tohto roku a nájdeme na ňom 10 nadupaných rockových skladieb.

gygy2c

Jednu skladbu dokonca zložil aj Sabotér z HS. Na albume sa podieľali viacerí hostia: Dodo Praženec  z Iné Kafe, J. C. Vandel z Horkýže Slíže, Tomáš Livo Vereš – Gladiator, Michal Skořepa – Stroy, Kuly – Desmod.

O produkciu sa postaral Sanchez. Duet s Kulym sa dostal aj na výberovku kapely Desmod. Od marca do mája tohto roku absolvovala Gygy česku časť turné HS ako hosť a jej koncerty boli veľmi dobre hodnotené divákmi ale aj odbornou kritikou.

https://www.youtube.com/watch?v=nxplrATQ_To

Na svete je už prvý klip na skladbu „Nelhostejná“, ktorý sa natáčal v Nitre. V súčasnosti Gygy môžte vidieť na českých a slovenských festivaloch a momentálne usilovne nahráva ďalšie 2 klipy….

Zdroj: Gygy