GYGY a jej nový klip Nelhostejná.

Speváčku GYGY mnohým netreba predstavovať. Mohli ste ju zaregistrovať na ostatnom tour Horkýže Slíže po Českej republike, prípadne z účinkovania v inej kapele, než sa rozhodla dať na svoju vlastnú dráhu.

A oplatilo sa. Kapela sa vrátane GYGY skladá zo štyroch členov. Hudobníci už mali čo-to s hudbou dočinenia. Gitary a vokálu sa chopil Juraj Junior Kankula, basy a vokálu Vlado Žuchovský a na bicie hrá Tuky.

Jej debutový pestrofarebný album sa mohol dostať do rúk prvým fanúšikom v marci tohto roka, no na pultoch a v e-shopoch sa objavuje až teraz. Obsahuje 10 pesničiek, ktoré sa nahrávali v HS RECORDS, pod taktovkou producenta Sancheza a J.C. Vandela.

Ako prvá z albumu Časy se mění bola zverejnená pieseň Nelhostejná, na ktorú vznikol aj aktuálny videoklip. Ten sa natáčal pred dvoma týždňami v Nitre, v rôznych kútoch tohto mesta a postaral sa o neho tím agentúry Fullframe Entertainment. Svetlo sveta uzrel minulý  pondelok a počet prehraní na youtube už po pár dňoch zdolal číslo 2000. Odohráva sa v ňom príbeh samotnej GYGY od jej narodenia, až po aktuálny vek. Vo videoklipe vidieť v pozadí celého jej života akéhosi diabla, ktorý sa snaží si ju upísať. Ona však neľahostajne, silno a nepredajne odoláva všetkým jeho návnadám a drží sa svojich zásad. Ide proti prúdu, aj keď sa život často vie s človekom hnusne hrať.

A aké pocity mala samotná speváčka po premiére klipu? „Konečně přišel den D a točil se náš první klip Nelhostejná! Po seznámení s fullframe musím říct že tak sympatickou bandu jsem ani nečekala. Trošku mi spadl kámen ze srdce, uplný profíci. A když máte kolem sebe fajn lidi s dobrou náladou tak jde všechno samo. Velkej zážitek jsem měla když jsem zpívala v mětským parku na plný koule a kolemjdoucí moc nechápali, dokonce to zajímalo i policii. Pak jsme se přesunuli do klubu, kde mě čekal další šok v podobě věty: Vezmeš si na sebe svěrací kazajku. Nalíčili mě jak kdybych brečela 14 dní v kuse a můžu říct že když jsem se viděla tak jsem se bála i sama sebe. Vypadalo to tak strašidelně! Další scénu kterou jsem točila bylo chůze ulicí. A to pro mě bylo nejtěžší abych udržela nepřítomný výraz, když do vás narážejí kamarádi. Tady jsem si uvědomila že herectví není žádná legrace, ale je to pěkná fuška. Skončila jsem s pár modřinami, ale rozhodně to stálo za to. Byl to pro mě zážitek k nezaplacení. Ten klip se povedl jsem z něho nadšená a už se těším na další spolupráci!“

Kapele sa však táto činnosť akosi zapáčila, len pár dní po dokončení klipu Nelhostejná sa pustili do ďalšieho, na pesničku Tajemství a v auguste sa chystajú urobiť tretí pre song Dáma, ktorý je na albume ako posledný.

www.facebook.com/GygyCZ
www.gygy.cz
www.fullframe.sk
www.facebook.com/fullframe.sk

Zdroj: fullframe entertainment, s.r.o.