Rockin‘ Chicks: Veľká dámska jazda vypukne už tento piatok!

Veľká dámska jazda vypukne už v piatok 7. 10. 2011 v bratislavskom Subclube. Naše uši aj oči poteší päť DJok zo štyroch štátov! Všetko dôležité info o akcii, lineup a súťaže prinášame v nasledujúcich riadkoch…

Ako prvá subwoofer rozvibruje DJka Ke3n. Pol hodinu pred polnocou ju vystrieda Češka Elwira. Hodinu po polnoci ovládne techniku hosť z Poľska – Djka Push nasledovaná rakúskou džokejkou M-Jane. Lineup a celý večer uzavrie rezidentka Kiara. Ako príjemný bonus sa možno na chvíľu za gramofóny postaví aj Rakúšanka Miss Shina, ktorá príde na návštevu ako doprovod s M-Jane.

• 22:00 – 23:30 Ke3n
• 23:30 – 01:00 Elwira
• 01:00 – 02:30 Push
• 02:30 – 04:00 M-Jane
• 04:00 – ??:?? Kiara

Poteš svoje ucho i oko už 7.10. v Subclube! Jedinečné zoskupenie piatich Djok zo štyroch krajín počas ôsmych hodín plných zlomených beatov predvedie svoje umenie. Všetky dievčatá majú vstup na akciu len za 4 EURá do 23:00! Po jedenástej to bude 5 EUR a páni určite neodmietnu za takú šarmantnú spoločnosť zaplatiť o jedno EURo naviac. Navyše budú na bare po celú noc pripravené akciové drinky.

Pre veľký úspech pokračujeme aj v súťaži o lístky na veľké akcie a festivaly. V priestore klubu ukryjeme až 4 lístky na Special place. Šťastní nálezcovia si tak užijú nielen s piatimi slečnami, ale aj Dja Markyho, Loadstar či D.Kaya zadarmo!

dnb

Zdroj: Silwer
Publikoval: Redakcia GREGI.NET