Rockin‘ Chicks: Baby predvedú, ako sa vedia obracať za platňami!

ROCKIN‘ CHICKS je ďalšou zo série dámskych jázd organizovaných pod hlavičkou dnb.sk v Subclube, ktoré na Slovensko prinášajú majsterky zlomeného beatu, talentované djky, producentky, hudobníčky, vokálistky či vj-ky. V piatok 7. októbra 2011 poteší naše uši aj oči päť DJok zo štyroch štátov!

Push predvedie, ako sa vedia dievky v Poľsku obracať za platňami ;). Jej dlhé tmavé dready perfektne ladia k temnejšiemu drum and bassu, ktorý ju baví najviac. Po desiatich rokoch na scéne je považovaná za najlepšiu poľskú DJku.

Push

M-Jane so sebou prinesie hutné beaty z horného Rakúska. Dobila s nimi už všetky väčšie rakúske kluby, festivaly a okolité štáty, preto je práve najvyšší čas na jej slovenskú premiéru.

Mjane

Jak to válej sestry v Čechách, ukáže DJka Elwira,  ktorá presne vie, ako to máme na Slovensku radi.

Elwira

Ako to máme radi dobre vedia aj domáce djky Ke3n zo Zvolena a rezidentka akcii dnb.sk v Subclube Kiara.

Ke3n

Poteš svoje ucho i oko už 7.10. v Subclube! Jedinečné zoskupenie piatich Djok zo štyroch krajín počas ôsmych hodín plných zlomených beatov predvedie svoje umenie. Všetky dievčatá majú vstup na akciu len za 4 EURá do 23:00! Po jedenástej to bude 5 EUR a páni určite neodmietnu za takú šarmantnú spoločnosť zaplatiť o jedno EURo naviac. Navyše budú na bare po celú noc pripravené akciové drinky.

Pre veľký úspech pokračujeme aj v súťaži o lístky na veľké akcie a festivaly. V priestore klubu ukryjeme až 4 lístky na Special place. Šťastný nálezca si tak užije nielen s piatimi slečnami, ale aj Dja Markyho, Loadstar či D.Kaya zadarmo!

Info o dámskej jazde aj na Facebookovej stránke!

dnb

Zdroj: Silwer
Publikoval: Redakcia GREGI.NET