Rock for People 2013 už budúci týždeň! Tohtoročný line-up uzatvorila mladá pionierka synth-popu Chlöe Howl.

Festival Rock for People, ktorého program sľubuje veľké množstvo skvelých koncertov, posilňuje svoj line-up o nové skvelé meno. Už budúci týždeň, od 2. do 5. júla v Hradci Králové, popri Queens Of The Stone Age, Thirty Seconds To Mars, Foals, vystúpi aj talentovaná speváčka – Chlöe Howl!

Chlöe Howl je na prvý pohľad nenápadná osemnásťročná Britka. Avšak hneď ako si pustíte jej videoklipy, jej prenikavý pohľad a elektro/synth pop vás dostanú. Speváčku, ktorá len nedávno vydala EP Rumour, čaká zrejme veľká kariéra. Skladby Rumour a No String či I Wish I Could Tell You sú na dobrej ceste stať sa hitmi a získať si fanúšikov už po celom svete.

Zmluvu podpísala s renomovaným vydavateľstvom Columbia records, ktoré vydáva a pracuje so svetovými hviezdami Depeche Mode, Adele, Beyoncé, Daft Punk, David Bowie a mnohými ďalšími. „Baví ma rozprávať kamarátom, že som u labelu, kde je nejaký Bob Dylan a Bruce Springsteen, ale žiadne veľké mená,“ komentuje s humorom spoluprácu s Columbia records Chlöe Howl a jedným dychom, vážne a s rešpektom hovorí o skvelých spolupracovníkoch, ktorí ju do ničoho netlačia a „iba“ jej pomáhajú nájsť tú správnu polohu a aranžmány pesničiek. Mladá a talentovaná speváčka sa dočkala už na začiatku svojej kariéry ocenenia nielen zo strany vydavateľa, ale i kritiky. Denník Guardian ju označuje za interpretku, osobnostne výrazne vyčnievajúcu nad priemer popovej produkcie, a to nielen v danej vekovej kategórii. Na festivale Rock for People sa je teda na čo tešiť.

https://youtu.be/bBZBz04KMHY

Rock for People počas blížiaceho sa 19. ročníka ponúkne kombináciu preverených mien a nových talentov objavených európskymi showcasovými prehliadkami. Už teraz festival, ktorý sa bude konať v Hradci Králové od 2. do 5. júla, ponúka skvelé kapely ako sú Thirty Seconds To Mars (USA), Queens of the Stone Age (USA), Karel Gott, The Parov Stelar Band (AT), Foals (UK), Billy Talent (CAN), Gogol Bordello (USA), Klaxons (UK), Modestep (UK), Papa Roach (USA) či A Day To Remember (USA). Aktuálne sú vstupenky v predaji už od 63 Eur prostredníctvom oficiálneho predaja na www.ticketsforpeople.cz s bezproblémovom platbou aj prostredníctvom slovenských bánk. Viac informácií o festivale na www.rockforpeople.cz.

https://youtu.be/om7zg-M0rZM

Rock for People je multižánrový festival, ktorý každoročne pripravuje pre fanúšikov pestrú hudobnú kombináciu svetových hviezd, českých a slovenských kapiel a nových talentov európskej hudobnej scény. Počas svojej bohatej histórie organizátori festivalu priviezli do Česka stovky hudobných hviezd ako napríklad Muse, Arctic Monkeys, Franz Ferdinand, The Prodigy, Skrillex, Manu Chao, The Offspring, Placebo, Editors, My Chemical Romance, Paramore, Pendulum, Garbage a mnohých ďalších. Festival sa koná na letisku v Hradci Králové a rozprestiera sa na priestrannej ploche 50 hektárov. Vo svojej histórii sa teší aj priazni fanúšikov, každoročne ho navštívia desiatky tisíc hudobných priaznivcov nielen z Českej republiky, ale aj zo Slovenska, Nemecka, Poľska, Rakúska, ostatné ročníky privítali organizátori aj návštevníkov z Veľkej Británie, Holandska, Belgicka či Francúzska.

Zdroj: Rock for People