Robo Opatovský zaspieva zadarmo pre fanúšikov v Slovenskom rozhlase!

Spevák Robo Opatovský je na roztrhanie. Po veľkolepom krste predvedie už 18. júna svoj zamatový hlas  v Komornom štúdiu Slovenského rozhlasu. Počas live koncertu v rámci projektu „Naša hudba naživo“ odznie repertoár Roba Opatovského v akustickej verzii.

Publikum sa môže tešiť na najznámejšie hity „Natália“, „Hovorila po španielsky“ a „Prší“. Chýbať nebudú ani skladby z nového albumu „ROBO OPATOVSKÝ & OVERTIME“ „People are people“ či „Careless whisper“ vo swingovom prevedení. Po úspešnom turné a krste albumu OVERTIME čaká Roba Opatovského leto plné práce. Okrem letných koncertov plánuje spevák nahrávanie nového albumu.

Spevák Robo Opatovský sa po turné v slovenských mestách a veľkolepom krste nového albumu „ROBO OPATOVSKÝ & OVERTIME“ vrhá do ďalšej práce. Na najznámejšie hity sympatického speváka v akustickej verzii sa môžu priaznivci tešiť už 18. júna o 19:00 v Komornom štúdiu Slovenského rozhlasu. Počas live koncertu v rámci projektu s názvom „Naša hudba naživo“ odznejú skladby ako „Natália“, „Hovorila po španielsky“, „Prší“ a skladby z nového albumu „ROBO OPATOVSKÝ & OVERTIME“. Nenechajte si ujsť zadarmo unplugged koncert Roba Opatovského!

„Najbližšie sa s OVERTIME tešíme na live nahrávku „Naša hudba naživo“ v Komornom štúdiu Slovenského rozhlasu. Začiatkom júla koncert odvysiela Rádio Slovensko. Počas live koncertu zahráme môj sólo repertoár v akustickej – unplugged verzii. Odznejú moje najznámejšie hity „Natália“, „Prší“, „Hovorila po španielsky“, „Niečo máš“ či „Sen“ tak, ako ich moji fanúšikovia ešte nepočuli. Samozrejme zahráme aj skladby z repertoáru OVERTIME, nebude chýbať „People are people“, „Careless Whisper“ vo swingovom prevedení…“ Teší sa Robo Opatovský.

Známy spevák odohrá naživo koncert spolu s vynikajúcimi hudobníkmi z nového albumu „ROBO OPATOVSKÝ & OVERTIME“. Zostavu tvorí bubeník Dávid Hodek, klavirista Tomáš Gajlík, kontrabasista Robert Ragan ml. a saxofonista Miro Poprádi.

Album OVERTIME je mojim splneným muzikantským snom. Mal som pocit, že to bude album len pre pár hudobných fajnšmekrov, ale obrovský záujem o cédečko v rámci jarného turné a výborný predaj aj cez kamenné obchody ma samozrejme veľmi teší.“ Hovorí nadšene Robo Opatovský.

OVERTIME_44

Spevák a skladateľ má na konte množstvo hitov, desiatku albumov a dve platinové platne za predaj nosičov. Roba Opatovského teraz čaká leto plné práce. Okrem koncertov plánuje Robo aj nahrávanie nového albumu. 

„Čaká nás niekoľko letných koncertov, napríklad v júli budeme v Piešťanoch, v Bojniciach či v Trnave. Ku koncu augusta zahráme niekoľko koncertov na východe Slovenska, v Prešove, v Košiciach a v Trebišove. Na dovolenku nebude asi ani čas. V lete budem pracovať aj na komponovaní a nahrávaní repertoáru albumu, ktorý vyjde na budúci rok s názvom „Vianočné duetá“. No keďže aj Irving Berlin napísal svoj najväčší hit „White Christmas“  pri bazéne v slnkom zaliatej Californii, tak tento rok zainvestujem do bazéna. Možno pri ňom napíšem svoj najväčší vianočný hit a prekonám aj Vianočnú poštu.“ Smeje sa Robo Opatovský.

Repertoár OVERTIME tvoria najväčšie svetové hity aj vlastné skladby Roba Opatovského v štýle štýle swing, bossa-nova, groove či salsa. Novinku Roba Opatovského pokrstili známe slovenské osobnosti Milan Lasica, Marianna Ďurianová a Pavol Danišovič s dávkou humoru, šarmu a španielskym brandy. Album OVERTIME predstavil spevák už v 11-tich mestách Slovenska. Najväčší úspech na vypredanom turné od ROBO OPATOVSKÝ & OVERTIME mali skladby ako „Neverná“, „Jediná“, „Natália“ či „Hovorila po španielsky“ z dielne Roba Opatovského. Zo svetových hitov v jedinečnom prevedení si srdcia fanúšikov získali skladby „People are people“, „Kiss from a rose“ a „Careless whisper“. Aktuálne informácie nájdete na https://www.facebook.com/robo.opatovsky.fanpage?fref=ts

Zdroj: Propaganda House s.r.o.