Robo Opatovský pripravuje vianočný duet s Máriou Čírovou!

Spevák a skladateľ Robo Opatovský sa rozhodol potešiť fanúšikov ďalším vianočným singlom. Tentoraz svoj zamatový hlas spojil s nezameniteľným prejavom Márie Čírovej. Hudbu k nádhernej piesni napísal Robo počas horúcich letných dní. Takmer od začiatku vedel, že najlepšou partnerkou v tomto jemnom duete mu bude umelecká duša Mária.

Mladej speváčke sa singel zapáčil na prvé počutie, čo bolo rozhodujúce pre to, aby ponuku prijala. Už prvé skúšky ukázali, že to obom obľúbeným spevákom spolu výborne ladí. Pieseň „Vianoce“ bude súčasťou vianočného albumu, ktorý Robo chystá na budúci rok. Keďže Vianoce zbožňuje bude to už jeho tretí album vianočných songov.

Spevák Robo Opatovský pripravuje pre fanúšikov vianočnú lahôdku. Spojil sily so speváčkou Máriu Čírovou, s ktorou chystajú spoločný duet. Hudbu k vianočnej piesni zložil sám Robo paradoxne počas najhorúcejších letných dní.

FullSizeRender-5

„Hneď ako mi melódia zaznela v ušiach som vedel, že to so mnou bude spievať žena. Žena s jemným hláskom, krásnym výrazom, matka, rodinne založená… A vyšla mi z toho jednoznačne Mária,“ vysvetľuje Robo Opatovský.

Mária Čírová sa vianočným projektom začala venovať len nedávno a veľmi sa jej to zapáčilo. Na Robovu ponuku naspievať spoločný duet zareagovala okamžite.

„Veľmi som sa potešila, keď ma Robo oslovil s ponukou na vianočný duet. Prišlo mi to vhod, lebo už nejaký čas robím veľké vianočné koncerty a celkom som sa v tom našla. Tento rok mi dokonca vychádza vianočný album, ktorý vznikol na základe pozitívnych ohlasov na tieto koncerty. Téma Vianoc mi je teda veľmi blízka.“ dopĺňa s úsmevom Mária Čírová.

Už prvé skúšky v štúdiu ukázali, že spoločný duet bol dobrým nápadom. Robovi aj Máriini fanúšikova sa majú na čo tešiť.

FullSizeRender_3

„Fantasticky nám to ladí. Mária to dala veľmi ľahko. Už na prvých skúškach som bol nadšený, ako jej to dobre sedí. Je to song o pohode, o tom, čo vlastne Vianoce vyjadrujú pre nás, ľudí, ktorí máme deti. Vianoce sú o láske, kráse, blízkosti ľudí, ktorých milujeme. Najdôležitejšie je, ak je rodina spolu, nie nejaké materiálne dary“ netají nadšenie otec malej dcérky Robo Opatovský. 

Obľúbený spevák Vianoce zbožňuje a tak má na svojom konte už dva vianočné albumy. Spoločný duet s Máriou Čírovou je pilotným singlom ďalšieho vianočného albumu, ktorý Robo chystá na budúci rok.

„Už mám pripravené ďalšie námety na vianočné songy, viem že ten album bude veľmi pestrý. Bude na ňom 13 piesní, všetky autorské. Blues, valčík, opera, plánujem žánrovú rôznorodosť. Už teraz viem, že určite oslovím Peťa Cmoríka. Viem si predstaviť aj duet s operným spevákom alebo speváčkou. A chystám aj vlastnú verziu Hallelujah,“ prezrádza časť plánov Robo.

Aktuálne informácie o jeho aktivitách Roba Opatovského nájdete na https://www.roboopatovsky.com/ a na https://www.facebook.com/robo.opatovsky.fanpage?fref=ts

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Foto: Katarína Opatovská