Robo Opatovský odštartoval turné k 20. výročiu na scéne vypredanými koncertmi v Novom Meste nad Váhom a  v Prievidzi!

Výborná atmosféra, vypredané hľadisko a nadšený potlesk! Robo Opatovský odštartoval turné, ktorým oslavuje 20 rokov na hudobnej scéne, koncertmi v Novom Meste nad Váhom a  v Prievidzi. Robove hity „Natália“, „Prílev energie“, „Prší“, či „Neverná“ dostali publikum do varu!

Sympatický spevák a skladateľ je rád, že medzi fanúšikmi vidí takých, ktorí sú s ním od začiatku a že nechýbajú ani nové tváre. Koncertovanie naživo si Robo užíva a bratislavským fanúšikom sľubuje, že si s nimi zaspomína aj na funkové začiatky. V Nitre, v Modre a na východnom Slovensku bude hostiť mladú speváčku Niku Karch. Robo Opatovský sa teší aj z úspechu nového singlu „Posteľné kráľovstvá“, ktorý je výsledkom spolupráce s Martinom „Fefe“ Žúžim a Marekom Rakovickým. Nenechajte si ujsť turné Roba Opatovského a oslávte s ním 20-ročnicu úspechov!

Robo Opatovský je na hudobnej scéne už neuveriteľných 20 rokov a toto výročie oslavuje s fanúšikmi na koncertoch. Turné odštartoval v Novom Meste nad Váhom a  v Prievidzi. V oboch mestách sa dočkal nadšeného prijatia!

„Teším sa z návštevnosti. Zatiaľ sme mali všade plno a ľudia sa perfektne bavili. Koncert v Blue Note bol opäť nad očakávania a takisto aj prievidzský Woodstock. O rok sme tam opäť. Tento mesiac odohráme ešte koncert v Bratislave, v Topoľčanoch a v Piešťanoch. Teším sa aj na osem aprílových koncertov. Som rád, že som sa mohol opäť vrátiť na pódiá. Priznám sa, že v minulosti som živé hranie trocha podceňoval, ale od vydania albumu „Môj život“, koncertujem pravidelne každý rok na jar a na jeseň. Samozrejme, tak ako každý interpret, mám fanúšikov, ktorí chodia na moje koncerty pravidelne, ale pribúdajú aj noví, čo ma samozrejme teší,“ vraví Robo Opatovský.

20-ročnicu na hudobnej scéne oslavuje sympatický spevák a skladateľ koncertmi, kde hrá svoje najväčšie hity. Na turné ho sprevádza jeden z najlepších slovenských gitaristov Michal Bugala.

„Program je postavený na mojich najznámejších skladbách z obdobia od roku 1996 až po súčasnosť. Od skladby „Heartbreaker“, ktorá bola mojim úplne prvým singlom a vznikla zo spolupráce s Bercom Baloghom a Ľubošom „Umelcom“ Priehradníkom, cez moju prvú autorskú skladbu „Unavená“, hity „Prílev energie“, či „Natália“, až po môj najnovší singel „Posteľné kráľovstvá“. A čo má najväčší úspech? „Prší“ a „Neverná“. V Bratislave a v Košiciach určite zahráme aj moje „funkové začiatky“, napríklad skladbu „It doesn´t matter“ a na východe, v Nitre a v Modre si zaspievam so speváčkou Nikou Karch, ktorá bude mojim hosťom,dodáva Robo Opatovský.

Uplynulých 20 rokov hodnotí spevák a skladateľ bez nostalgie s tým, že sa už teší na ďalšiu 20-ročnicu.

„Boli úspechy, ale aj neúspechy. Tak ako to bežne v živote chodí. Dôležité je, neopakovať tie isté chyby, ale sa z nich poučiť. Je krásna veta: „Aj neúspech je dôležitý, lebo nás posúva ďalej.“ Môj život je len hudba, mojim hobby je hudba a v budúcnosti nechcem nič iné robiť len hudbu. Dúfam, že sa mi to ďalších 20 rokov bude dariť. Ešte mám pred sebou dlhú cestu, veľa práce a dúfam, že ešte mnoho skladieb a spoluprác s talentovanými muzikantmi,“ uzatvára Robo Opatovský.

Robo Opatovský má pred sebou ešte 11 koncertov v rámci turné „Robo Opatovský tour 2016“. Lístky sa dajú kúpiť v sieti Ticketportal. Aktuálne informácie o aktivitách Roba Opatovského nájdete na: https://www.roboopatovsky.com/ alebo https://www.facebook.com/robo.opatovsky.fanpage?fref=ts

Robo Opatovský tour 2016
17.3. – Bratislava – Rock Cafe
18.3. – Topoľčany – CaféBar Sway
26.3. – Piešťany – Kursalon
9.4.   – Banská Štiavnica – Trotuar Cafe
14.4. – Nitra – Music a Cafe
20.4. – Košice – Jazz Club
21.4. – Prešov – Bizarre
22.4. – Michalovce – Zlatý býk
23.4. – Humenné – MsKS – Estrádna hala
28.4. – Modra – Elesko Wine Park
29.4. – Žarnovica – Cukráreň Alžbetka

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Foto: Róbert Fritz