Ride festival Spring Off láka do Alp fanúšikov elektronickej hudby a športu.

Dva metry sněhu, šedesát hodin hudby a sto párů nových lyží k otestování. To a mnohem víc chystá ride festival Spring off, který se koná 6. až 13. dubna v lyžařském resortu Risoul – Vars ve francouzských Alpách. Ojedinělá akce už přilákala přes dvě stě lidí, další se den za dnem hlásí.

V akci se snoubí sportovní a hudební program. První část slibuje testování více než sto párů lyží Atomic a Salomon (modely 2013/14), možnost vyzkoušet snowboardy Woox, zúčastnit se snowkiting kurzu nebo si nechat poradit od lyžařských instruktorů sítě Sunski. Zájemci si mohou dokonce půjčit vybavení na celý týden zdarma. „Last minute rezervace přijímáme až do posledního dne před odjezdem,“ oznámil Tomáš Hložánek z pořádající cestovní kanceláře PUXtravel.

V rámci hudební nálože čekají účastníky dvě stage, na nichž se prostřídají špičkoví čeští a slovenští DJs a uznávaná kapela Prague Conspiracy. První stage bude v provozu odpoledne přímo na sjezdovce, druhá večer v jednom z klubů lyžařského střediska. Headlinerem je B-Complex, česko-slovenský král mezi drum&bass DJs, sekundovat mu budou Pixie, Rido, Josef Sedloň nebo Marinos Caswell. Celkem se na akci prostřídá dvanáct DJs, každý zahraje minimálně dvakrát.

Festivalu zatím mimořádně přeje počasí – ve středisku jsou dva metry sněhu v horní a přes metr sněhu ve spodní části. Předpověď navíc slibuje na druhý dubnový týden slunečné počasí. Ostatně aby ne, Risoul/Vars se honosí 300 slunečnými dny v roce, což je nejvíc ze všech resortů v Alpách.

Týdenní pobyt s kompletním programem vyjde na 6 990 korun, a to včetně skipasu na 180 km sjezdovek a autobusové dopravy tam a zpět. Držitelé ISIC karty mají navíc 300 korun slevu.

Oficiální webové stránky festivalu a registrace: www.springoff.cz
Facebook page festivalu: www.facebook.com/springoff.cz
Facebook event: https://www.facebook.com/events/580797811947787/

Zdroj: Beat Promotion s.r.o.