Kam sa stratil Michael Jackson, pýtajú sa Prague Conspiracy.

Pražské zoskupenie The Prague Conspiracy prichádza s novým videoklipom k piesni Where´s Michael? Videoklip sa natáčal koncom marca v Amsterdame. Text piesne napísal gitarista Kuba, ktorý hovorí o tom, že ľudia majú svoj život prežiť naplno. Text nepriamo spomína aj veľkého speváka Michael-a Jackson-a.

Podmienky pri natáčaní klipu zhodnotil bubeník Martin ,,Byla taková zima,že jsme si přáli dělat cokoliv jiného, než točit klip v tu chvíli v největrnějším měste Evropy´´ ,  ,, a to že se neklepem neni vidět jenom proto, že jsou ty záběry zpomalený ´´ dodal gitarista Ondrej.

Album sa robil v štúdiu Svárov. Kapela začala na albume pracovať už minulý rok, no do konca ho dotiahli až tento rok na jar, kvôli speváčkinym problémom s hlasivkami. Album má názov Renegades, ale pomenovaním Odpadlíci by sme určite toto zoskupenie nenazvali. Pokrstili ho 3.4. vo Futurum Music Bar v Prahe , ako povedal basgitarista Matěj : ,, Krstili všetci čo sa zmestili na pódium a krstilo sa všetkým, čo bolo po ruke´´.

Aktuálne majú Prague Conspiracy za sebou Offensive tour na Slovensku, na ktorom predskakovali úspešnej slovenskej kapele Zoči voči. Momentálne ich čakajú festivaly a práca na nových songoch.

https://www.pragueconspiracy.cz/
fb: The Prague Conspiracy

Zdroj: Lucia Strapakova