Richard Müller vydáva unikátne CD „Koncert“ a vyráža na „ONA a ON TOUR“!

Richard Müller si pre fanúšikov pripravil ozajstnú lahôdku! Vlaňajšie úspešné „ONA a ON TOUR“ vydáva na unikátnom CD. Ide o live záznam koncertov a tak jeho fanúšikovia môžu mať  toto krásne turné aj doma! Sú na ňom prevažne piesne z albumu „55“ a Richardove najväčšie hity. Album bude k dispozícii aj na jarnej sérii koncertov „ONA a ON TOUR“, ktorá sa začína práve dnes v Prievidzi. O turné je opäť veľký záujem, niektoré mestá sú už dlhšiu dobu vypredané. Richard a Adela Vinczeová, ktorá ho bude, tak ako vlani, opäť vtipno-vážne spovedať, sľubujú, že sa je na čo tešiť. Okrem úžasného hudobného zážitku návštevníkov čaká aj skvelá zábava.

Nádherné skladby z albumu „55“ a najväčšie hity Richarda Müllera v live verzii! To obsahuje unikátne nové CD „Koncert“, ktoré slovenská hudobná legenda aktuálne vydáva.

„Je to vlastne live záznam nášho vlaňajšieho „ONA a ON TOUR“, avšak len hudobnej časti. Na koncertoch som spieval moje najobľúbenejšie skladby, ale aj hity, bez ktorých sa žiaden môj koncert nezaobíde. Verím, že toto CD-čko fanúšikov poteší,“ vraví Richard Müller.

CD bude k dispozícii už na jarnej časti „ONA a ON TOUR“, ktorá štartuje práve dnes v Prievidzi. Fanúšikovia si tak jeho kúpou môžu kedykoľvek pripomenúť skvelú atmosféru turné.

„Našim cieľom je ľudí zabaviť, pripraviť im krásny večer, v rámci ktorého sa odreagujú a zabudnú na problémy. Aj pre mňa je fascinujúce, ako je každý koncert tohto turné iný. Pesničky, samozrejme, hráme stále tie isté, ale časť, kde ma Adela spovedá, je vždy odlišná. Ani ja a asi ani ona sama celkom nevieme, čo sa ma kedy spýta. Je to teda aj pre mňa veľká zábava. Budem veľmi rád, ak to budú ľudia vnímať podobne. Už sa na nich obaja veľmi tešíme,“ uzatvára  Richard Müller.

Richard Müller a Adela Vinczeová idú v rámci jarnej časti turné opäť nielen na Slovensko, ale aj do Česka. Vstupenky sú  k dispozícii v sieti www.predpredaj.sk, www.predprodej.cz, ticketportal.cz a v miestnych pokladniach. 

ONA A ON TOUR
10.05.2018 Praha – Divadlo Hybernia
11.05.2018 České Budějovice – DK Metropol
18.05.2018 Tatranská Lomnica – Teniscentrum
19.05.2018 Spišská Nová Ves – Športová hala
21.05.2018 Michalovce – Chemkostav Aréna
22.05.2018 Bardejov – Mestská športová hala
23.05.2018 Ružomberok – Kultúrny dom A. Hlinku
12.06.2018 Považská Bystrica – Športová hala
13.06.2018 Levice – Športová hala

Zdroj: TS