„ONA a ON TOUR“ bude mať exkluzívneho hosťa, v Považskej Bystrici vystúpi aj Sima Martausová!

Richard Müller a Adela Vinczeová sa so svojím „ONA a ON TOUR“ práve vrátili z Českej republiky, kde zaznamenali veľký úspech, a pokračujú koncertovaním po slovenských mestách.

Na ich vtipné rozprávanie o súkromí a najmä na krásne Richardove pesničky sa už tešia fanúšikovia od východu po západ krajiny. V jednom meste bude však ich koncert výnimočný! V Považskej Bystrici totiž ako hosť vystúpi Sima Martausová, ktorá sa v tomto malebnom meste narodila. Nenechajte si ujsť tento úžasný hudobný zážitok!

Richard Müller a Adela Vinczeová  svojím „ONA a ON TOUR“ očarili Česko a  teraz pokračujú koncertovaním v ďalších slovenských mestách. Tešia sa za fanúšikmi vo všetkých mestách od východu po západ, no asi najviac na Považskú Bystricu. Tam totiž privedú špeciálneho hosťa!

„Fanúšikovia ma cez sociálne siete vyzývali, aby sme zavolali Simu Martausovú. Vedia, že túto milú a talentovanú hudobníčku mám veľmi rád a máme tiež spoločnú pesničku, tak prišli s touto ideou. Mne sa veľmi zapáčila a som rád, že náš koncert v Považskej Bystrici oživí aj Sima,“ vraví Richard Müller.

Aj v tomto malebnom západoslovenskom meste teda Richard zaspieva skladby z albumu „55“ a svoje najväčšie hity, no zaznejú aj Simine optimistické pesničky. Celé to dotvorí veselé rozprávanie Richarda s Adelou, ktorá si určite nenechá ujsť príležitosť vyspovedať aj Simu. Aj sympatická mladá hudobníčka sa na tento výnimočný koncert teší, o to viac, že Považská Bystrica je jej rodné mesto.

„Mám rada Richarda aj Adelku, preto som si povedala, prečo nie a rada som ponuku prijala. Považská Bystrica stále je a vždy bude mojim domovom, preto sa teším, že budem môcť aj takýmto spôsobom pozdraviť svojich rodákov a zaspievať im,“ dodáva Sima Martausová.

Richard Müller a Adela Vinczeová okrem Považskej Bystrice vystúpia ešte v ďalších šiestich mestách. Vstupenky sú  k dispozícii v sieti www.predpredaj.sk a v miestnych pokladniach. 

(https://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/11347/ona-a-on-tour–richard-m-ller-a-adela-banasova)

ONA A ON TOUR
18.05.2018 Tatranská Lomnica
19.05.2018 Spišská Nová Ves
21.05.2018 Michalovce
22.05.2018 Bardejov
23.05.2018 Ružomberok
12.06.2018 Považská Bystrica
13.06.2018 Levice

Zdroj: TS