Richard Müller potichu končí!

Richard Müller sa po vypredaných divadlách v Českej republike presúva na Slovensko na druhú časť Potichu Tour 2,5. Pred domácim publikom odohrá 8 koncertov. Podľa reakcií českých médií a fanúšikov je Zlatý Slávik vo forme ako nikdy predtým!

Úradujúci Zlatý Slávik brázdi Česko aj Slovensko už s tretím pokračovaním megaúspešného turné. Richard Müller má za sebou 20 koncertov v Českej republike. Teraz si „tiché“ úpravy Richardových najväčších hitov budú môcť vychutnať domáci fanúšikovia na 8 koncertoch. V Bratislave odohrá 10.5. dokonca dva koncerty v jeden deň.

Richard Muller


„Na slovenských fanúšikov sa veľmi teším! Špeciálne spomienky mám na východoslovenské publikum. V Košiciach a v Prešove som zažil najväčšie a najúchvatnejšie koncerty mojej kariéry!“ Prezradil Richard Müller.

Velikán československej hudobnej scény si so sebou na turné vozí exkluzívneho hosťa – speváka Dana Bártu. Richard Müller sa rozhodol, že program sa v tomto zložení už nikdy nebude opakovať!

Richard Muller

„Dan predvedie štyri skladby a publikum ho plne akceptuje. Dokonca by som povedal, že jeho vystúpenie posunie atmosféru koncertu ešte ďalej.“ Nešetrí chválou Richard Müller.

Doteraz sa na území Čiech a Slovenska odohralo vyše 60 koncertov. V Česku mali Richardove vystúpenia obrovský úspech. Všade ho čakali ovácie a standing ovations! Richard Müller je totiž v maximálnej forme: baví, spieva a publiku servíruje kusy svojej obrovskej charizmy! Potichu Tour 2,5 je poslednou možnosťou zažiť geniálnu dvojicu Müller – Bárta na jednom pódiu! Vstupenky sú v predaji v sieti Ticketportal na stránkach ticketportal.sk, ticketportal.cz a v miestnych pokladniach divadiel a kultúrnych domov.

SK
• 10. 5. Bratislava – Istropolis o 17:30
• 10. 5. Bratislava – Istropolis o 20:00
• 21. 5. Piešťany – Dom umenia
• 22. 5. Čadca – Športová hala
• 23. 5. Ružomberok – Kultúrny dom Andreja Hlinku
• 24. 5. Humenné – MsKS
• 25. 5. Špišská Nová Ves – Reduta
• 26. 5. Dolný Kubín

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Foto: Milan Krupčík
Publikoval: Redakcia GREGI.NET