Richard Müller oslávi narodeniny na Americkej narodeninovej párty!

Richard Müller chystá veľkolepú oslavu! Narodeniny oslávi v Inchebe na Americkej narodeninovej párty. Aj keď neoslavuje rád, 28. septembra si zahrá na jednom pódiu so skupinami Para, Chiki-liki-tua a The Cellmates. A dostane aj exkluzívny darček – gitaru Jack Daniels! 

Takú narodeninovú párty ste ešte nezažili! V bratislavskej Incheba Expo Aréne vypukne 28. septembra dokonalá oslava s významnými oslávencami a skvelou hudbou! Podávať sa budú tradičné americké jedlá a piť sa bude Tennessee whiskey. Na americkej párty oslávi narodeniny aj legendárny slovenský spevák Richard Müller, ktorý dostane exkluzívny darček – gitaru Jack Daniels!

„Nemám rád oslavy narodenín, ale na túto sa teším. 28. septembra v Inchebe zahrám aj s mojou kapelou rockvejšie verzie svojich hitov. Budem rád, keď sa ľudia natoľko odviažu, že si navzájom urobíme dobre.“ Teší sa na párty Richard Müller.

Na párty možno ochutná americké pochúťky či narodeninovú tortu. Akciu prídu podporiť aj fanúšikovia tradičných amerických áut z Mustang clubu Slovakia a vlastníci amerických tátošov na dvoch kolesách z motorkárskych klubov.

„Mám rád Ameriku. Dokonca už dnes oveľa radšej ako samozný New York mám rád stred Ameriky – Texas. Road 66, také tie americké klasiky, staré americké autá. To sa síce všetko dá zadovážiť aj tu, ale tu to nie je ono. Veď kde by ste zaparkovali s takým veľkým Lincolnom, veď to je za dve parkovacie miesta.“ Smeje sa Richard Müller.

Na americkú párty zavítajú herci Andrej Hryc a Robo Roth. Viacerí z účinkujúcich oslavujú narodeniny tiež v septembri!

„Narodil som sa v znamení panna a s tým sa nedá stotožniť. Na to neexistuje lepšia odpoveď, ako tá, ktorú som raz dostal od pána Plzáka. Povedal, „vy ste taky panna, pane kolego? To dostávame hezky od toho života na prdel, viďte“. Takže tým je povedané všetko.“ Humorne komentuje Richard Müller.

Hostiteľom večera  bude vtipný moderátor Michal Hudák. Na pódiu mu budú pomáhať moderátori Junior a Marcel. O skvelú zábavu sa postará obľúbená bratislavská skupina Para a kapely Chiki-liki-tua a The Cellmates. Hostia na párty si môžu zahrať Black Jack v improvizovanom Olympic kasíne alebo  obdivovať atraktívnu súťaž pre barmanov. Pre každého návštevníka má oslávenec pripravený špeciálny darček! Stačí, ak predloží vstupenku, ktorú si môže zakúpiť v sieti www.ticketportal.sk

Print

Zdroj: Propaganda House s.r.o.