Na Americkej narodeninovej párty v Inchebe zaspieva Jana Kirschner!

Americká narodeninová párty prezradila ďalšie hudobné prekvapenie! Už zajtra zahrá v bratislavskej Incheba Expo Aréne speváčka Jana Kirschner. Janka tak doplní 6-hodinový maratón koncertov Richarda Müllera, skupín Para, Chiki-liki-tua a The Cellmates. Každého návštevníka odmení oslávenec tričkom!

Už zajtra vypukne v bratislavskej Incheba Expo Aréne dokonalá Americká narodeninová párty. Megaakcia ponúkne 6-hodinový maratón koncertov a zábavy. Návštevníkom zahrá legendárny spevák Richard Müller a skupiny Para, Chiki-liki-tua a The Cellmates. Organizátor si na poslednú chvíľu pripravil prekvapenie v podobe našej úspešnej speváčky Janky Kirschner.

„Keďže je to oslava narodenín, zaspievam niečo, čo nespievam každý deň. Preto sme sa s mojimi priateľmi skupinou Para dohodli na celkom netradičnom spojení. Naposledy sme spolu hrali pred pár rokmi v PKO a malo to veľký úspech. Tak dúfam, že tomu nebude inak ani v sobotu…“ Plánuje Jana Kirschner.

130817_Jana Kirschner_S01_042

Na oslave nebudú chýbať tradičné americké pochúťky a narodeninová torta. K milovníkom Ameriky patrí aj Jana Kirscher. Šarmantná speváčka navštívila USA už niekoľko krát.

„Po prvý krát som navštívila Ameriku v období po albume „V cudzom meste“, keď som mala celého slovenského šoubiznisu plnú hlavu. Odišla som do Štátov, požičali sme si auto a prešli vyše 3000 kilometrov. Tam som napísala väčšinu textov na album „Pelikán.“ Spomína s úsmevom Jana Kirschner.

Do New Yorku sa Janka vrátila pár rokov potom a strávila tam nádherne leto. Dokonca uvažovala aj o tom, že sa tam presťahuje!

Jana Kirschner_2

„Ale nakoniec som dostala ponuku od firmy Universal a odišla som do Londýna. Milujem blues a americký folk a práve vďaka takým ľuďom ako Bonnie Raitt, Johnny Cash alebo Bob Dylan som si pred rokmi kúpila svoju prvú gitaru.“ Priznáva Jana Kirschner.

Jana Kirscner aj ostatní účinkujúci sa v Inchebe podpíšu na unikátny sud, v ktorom 7 rokov zrela najstaršia a najznámejšia americká whiskey. Jeden z návštevníkov ho potom vyhrá a získa tak unikátny narodeninový darček!

„Zo spolupráce s Jackom Danielsom mám radosť, pretože táto značka podporuje kvalitnú slovenskú hudbu. Ale aj preto, že Jack je moje obľúbené meno. V minulosti som dokonca uvažovala nad tým, že ak budem mať raz syna, bude sa volať práve Jack. Neviem síce, ako by ho volali moji rodiča. Ale môj otec by s jeho povestným humorom určite prišiel s niečím originálnym.“ Smeje sa Jana Kirschner.

Show bude moderovať vtipný Michal Hudák, ktorému na pódiu bude robiť garde samotný oslávenec Jack Daniel a moderátori Junior a Marcel. Zagratulovať oslávencovi prídu aj herci Andy Hryc, Henrieta Mičkovicová a Alexander Bárta. Hostia na párty si môžu zahrať Black Jack v improvizovanom Olympic kasíne alebo obdivovať súťaž pre barmanov. Akciu prídu podporiť aj fanúšikovia tradičných amerických áut z Mustang clubu Slovakia a vlastníci amerických tátošov na dvoch kolesách z motorkárskych klubov. Tí, ktorí sa narodili 28. septembra, majú vstup na párty zadarmo! Vstupenky si môžte  zakúpiť na www.predpredaj.sk a www.ticketportal.sk

Print

Zdroj: Propaganda House s.r.o.