Richard Müller dostal k narodeninám gitaru, narodeninoví oslávenci vstup na párty zadarmo!

Spevák Richard Müller dostal od organizátorov Americkej narodeninovej párty exkluzívny darček – gitaru Jack Daniels! Legendárny hudobník si gitaru možno vyskúša 28. septembra na párty v Inchebe. Fanúšikovia hudby sa môžu tešiť na 6-hodinový maratón koncertov a špeciálne prekvapenie! Tí, ktorí oslavujú narodeniny 28. septembra, majú vstup na akciu zadarmo!

Spevák Richard Müller dostal od organizátorov Americkej narodeninovej párty exkluzívny darček! Legendárny hudobník je čerstvým vlastníkom gitary Jack Daniels, akú má doma napríklad aj Mick Jagger. Richard Müller ju možno otestuje na  narodeninovej párty 28. septembra v Incheba Expo Aréne.

IMG_0417

„Vlastním už niekoľko gitár, ale táto ma osobitne potešila. Je to specializovaný nástroj a jedna z najkrajších, akú som kedy dostal. Zavesím si ju na stenu. Všetko, čo som si kedy zložil, tak som si zložil práve na gitare!“ Potešil sa darčeku Richard Müller.

Niekoľkonásobný Zlatý Slávik Richard Müller zahrá 28.9. v Inchebe rockové verzie svojich hitov. Podľa vlastných slov to bude koncert na tvrdo a na ostro! Exkluzívny darček odovzdal legende slovenskej hudobnej scény organizátor Americkej narodeninovej párty.

IMG_0432

„Podobnú gitaru Jack Daniels dostal aj Mick Jagger z Rolling Stones, gitarista skupiny Deep Purple či Ivan Tásler z IMT Smile. Odmeňovať budeme aj priamo na párty. Každý návštevník dostane od Jacka Daniela darček v podobe trička. A samozrejme môže ochutnať kvalitnú Tennessee whiskey. Okrem toho sme pre návštevníkov pripravili špeciálnu akciu. Tí, ktorí sa narodili 28. septembra, majú vstup na párty zadarmo!“ Prezentuje jedinečnosť akcie organizátor Martin Frimmer.

Na Americkej narodeninovej párty 28. septembra v bratislavskej Incheba Expo Aréne sa môžete tešiť na 6-hodinový maratón koncertov skupín Para, Chiki-liki-tua a The Cellmates. Moderátorovi akcie budú na pódiu asistovať Junior a Marcel. Nebudú chýbať tradičné americké pochúťky a narodeninová torta.

IMG_0448

Zagratulovať oslávencovi prídu aj herci Andy Hryc, Robo Roth, Henrieta Mičkovicová a Alexander Bárta. Hostia na párty si môžu zahrať Black Jack v improvizovanom Olympic kasíne alebo  obdivovať atraktívnu súťaž pre barmanov. Akciu prídu podporiť aj priatelia Jacka, fanúšikovia tradičných amerických áut z Mustang clubu Slovakia a vlastníci amerických tátošov na dvoch kolesách z motorkárskych klubov. Vstupenky si môžte  zakúpiť na www.predpredaj.sk a www.ticketportal.sk

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Foto: Tibor Szabados