Resurrection: Katharys, Throttler!

Dnes si predstavíme ďalšiu dvojicu djov / producentov, ktorý si zahrajú spoločne na RESURRECTION 6 : Evil Beats label night už 18. decembra v Urban Spot klube.

Katharys je produkčné duo z Francúzska, ktorý vznikol začiatkom roku 2001, keď  sa Hugo Figuera, ktorý práve ukončil svoje štúdium ako pianista, stretol s Thomasom Le Labousse, ktorý sa už venoval zvukovému inžinierstvu ako zvukový technik. Postupne sa títo dvaja páni stretávali čoraz častejšie, z čoho napokon začali vznikať prvé dnb tracky.

Inšpirovaní veteránmi dnb scény ako Tech Itch či dj Konflict sa ich zvuk vyformoval až do dnes už pre nich charakteristický dark groove s výraznou basou.

V súčasnosti projekt Katharsys vydáva pod značkami  ako Habit, donnyho Barcode Rec. ci dylanove Freak records.

Medzi najznámejšie patria bez pochýb tracky ako Guidance ci Mostly VIP, ktoré dosiahli podporu od väčšiny z temnej rodiny djov Anger Managment.

Throttler elektronický tanečný producent z Grécka . Väčšinou produkuje zmes tmavých, tvrdých a rýchlych, neustále sa striedajúcich štýlov.

Vydal veľa vinylov, releasov  – ako sólo veci tak aj jeho spolupráce s speváčkou Lowbss v ich spoločnom projekte Throttler & Lowbss Project. Na Slovensko príde po prvý krát. Rozhodol sa ukázať sa plnej sile a tak sa predviesť, aby sa na neho nezabudlo.

https://www.facebook.com/events/841832135912878/

evilbeats

 Zdroj: Resurrection